Teşkilat dizisinde Serdar karakteri öldü mü? Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyor mu?

TAKİP ET

Teşkilat dizisi TRT 1'in sevilen dizileri arasında yerini almaktadır. Teşkilat dizisi her Pazar günü seyirciyle buluşuyor. Son olarak 24.bölümü ekrana gelen dizide Çağlar Ertuğrul şoku yaşanıyor. Çağlar Ertuğrul tarafından canlandırılan Serdar karakterinin ölüp ölmediği araştırılıyor. Teşkilat dizisinde Serdar karakteri öldü mü? Bu haberimizde Teşkilat dizisinin Serdar karakteri hakkında merak edilenleri sizler için derledik. İşte Teşkilat Serdar hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Milli İstihbarat Teşkilatı'nı konu edinen Teşkilat dizisi en son 24. bölümüyle ekranlara geldi. Son bölümde Yıldırım'ın zihnini kontrol etmesinden kurtulmaya çalışan Serdar, beynine tehlikeli bir işlem yaptırır. Bu işlemden dolayı kalbi duran Serdar ,hareketsiz kalır ve bu durumda Zehra gözyaşlarına boğulur. Seyirciler, Serdar'ın ölüp ölmediğini araştırmaktadır. Teşkilat dizisinde Serdar öldü mü?

Teşkilat dizisinde Serdar öldü mü?

Teşkilat dizisinin son bölümü 28 Kasım Pazar akşamı TRT 1 ekranında seyirciyle buluştu. Beynine tehlikeli bir işlem yaptıran Serdar'ın kalbi durdu. Seyirciler,Serdar'ın ölüp ölmediğini merak etmektedir. Bu durum dizinin 25.bölümünde belli olacak. 

Dizinin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Gürkan Uygub gibi isimler yer alıyor. 

Teşkilat 24.bölüm özeti 

Serdar'ın kayıp olduğu 1.5 aylık döneme ilişkin gerçekleri öğrenmesi sonucu Yıldırım'la yüzleşmek zorunda kalır. Bu yüzleşme sonrası tüm ekip zor duruma düşer. Barış'ın Ebru'yu vurması sonrası şaşkınlık yaşanırken, Hakkı ve Uzay bu olayı araştırmaktadır. Serdar'a ilişkin gerçeklerin ortaya çıkması sonrası merkezde yeni kararlar alınır. Bu kararlar sonrası Serdar ve Zehra kendini tehlikeli bir yerde bulur. Yıldırım'ın gerçekleştirmiş olduğu hamleler Türkiye'yi Doğu Akdeniz'de zor duruma düşürür. Halit Başkan ve ekibi Libya'ya gitmektedir. Libya'da gelişecek olaylar tüm ekibi etkileyecektir. 

Teşkilat dizisi Teşkilat Serdar Çağlar Ertuğrul