Teşkilat dizisinde Sermet ( Atılay Uluışık ) kimdir?

TAKİP ET

Teşkilat dizisi TRT1'in sevilen dizileri arasındadır. Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosu dikkatleri çekmektedir. Teşkilat dizisinde Sermet karakteri merak ediliyor. Teşkilat dizisinde Sermet karakterini kim canlandırmaktadır? Bu haberimizde Teşkilat dizisinde Sermet karakterini canlandıran oyuncu hakkında detayları sizler için derledik. İşte Teşkilat dizisinin Sermet karakteri hakkında detaylar...

Reklam
Reklam

Teşkilat  dizisinde Sermet isimli karakter çok merak ediliyor. Atılay Uluışık,  Teşkilat dizisinde Sermet rolüne hayat veriyor. Bir dönem fenomen dizisi Bizimkiler izleyenlerin aklına gelen oyuncu Bizimkiler dizisinde Ali karakterine hayat vermişti. Teşkilat dizisinde Sermet karakterini canlandırmıştır. Atılay Uluışık kimdir?

 Atılay Uluışık

Dizinin Sermet karakteri merak ediliyor. Dizinin çok önemli bir oyuncu kadrosu bulunmaktadır. Dizi oyuncuları ile de dikkatleri çekmektedir.

Atılay Uluışık, 9 Mart 1977'de Ankara'da doğdu. 1995 yılında Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra 2000 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik ve Mühendislik Bölümü'nden mezun oldu.

Oyuncu, kariyerine 12 yaşında Ali Poyrazoğlu ile TRT'de oynadığı tatil skeçlerinden yola çıkarak 14 yıl süren ve 2002 yılında sona eren Bizimkiler adlı dizide başladı. Dizi başladığında Şehir Tiyatroları'nda da rol almıştır. Dizinin aranan çocuğu tiyatroya anlatılınca Uluışık, Bizimkiler dizisinde rol almaya başladı. Atv'de yayınlanan Doksanlar dizisinde Kemal Hoca karakterine can vermiştir.

Teşkilat Sermet Teşkilat Sermet kimdir? Atılay Uluışık