Teşkilat dizisinde şok veda! Başrol gitti yeni sezon tehlikeye girdi

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde başrolün vedası herkesi şaşkına çevirdi. Geçtiğimiz sezon da benzer iddialarla gündeme gelen Çağlar Ertuğrul, Teşkilat dizisinden ayrıldı.

Reklam
Reklam

TRT 1’de her hafta pazar akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Teşkilat dizisinde herkesi şaşkına çeviren bir ayrılık yaşandı. Başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul’un yeni sezonda olmayacağı kesinleşti. Geçtiğimiz sezon finali sonrası da diziden ayrılık kararı alan Çağlar Ertuğrul’a veda sahnesi yazılmıştı. Ancak ikna edilen Çağlar Ertuğrul sezona devam etmişti. Bu sezonda benzer bir kaza sahnesi ile akıllarda soru işareti Bırakan Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

Başrol oyuncusu veda ediyor

TRT 1’in reyting rekorları kıran dizisi için Teşkilat’ta deprem yaşanıyor. Önce Mesut Akusta ve Tuncer Salman diziden ayrılmış hemen ardından da sezon finalinde Ezgi Şenler ve Nihat Altınkaya ile birlikte Hakan Boyav ayrılığı da şok etkisi yaratmıştı. Dizinin başrol oyuncularından Çağlar Ertuğrul un ayrılıp ayrılmayacağı ise merak konusu olmuştu. Gelen son bilgilere göre Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden ayrılık kararı aldı. Yeni sezonda dizide olmak istemediğini söyleyen başarılı oyuncunun yerine erkek başrol oyuncusu bakıldığı öğrenildi.

Teşkilat izleyicisinden tepki

Çağlar Ertuğrul un ayrılık haberi teşkilat dizisinin sevenlerin de de bomba etkisi yarattı. Dizinin başrol oyuncusunun ayrılması ile birlikte finalin yakın olduğu konuşuluyor. Bir çok izleyici sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlardan Teşkilat dizisinin yeni sezonda oyuncuları olmadan tutmayacağını düşünüyor. TRT 1 ise Çağlar Ertuğrul’un yerine yeni bir erkek oyuncu arayışında. Ağustos ayında yeni sezon çekimleri başlayacak olan dizi için yeni başrolün kim olacağı merak konusu oldu.