Teşkilat Dizisinde Yeni Bir Veda Daha Yaşanıyor!

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, Burak Sağyaşar ve Timur Savcının yapımcılığını üstlendiği Teşkilat dizisi, yayın hayatının ilk gününden itibaren reytinglerde ki başarısını elden bırakmadı. İki sezondur yayın hayatına devam eden dizi üçüncü sezonda da ekranlarda olacağını belirterek dizi hayranlarını oldukça mutlu etti.

Reklam
Reklam

29 Mayıs Pazar akşamı 48. bölümüyle sezon finali yaparak ikinci sezonunu tamamlayacak. Teşkilat dizisi yayın hayatına üçüncü sezon ile Eylül ayında devam edeceğini açıkladı. Yeni sezonda bazı isimler bazı isimler projede olmayacak. Teşkilat dizisine yeni sezonda hangi oyuncu veda ediyor? İşte detaylar…

Teşkilat Dizisinde Hayranları Üzen Veda!


Sevilen dizi ikinci sezonda Ezgi Eyüboğlu ve Mesut Akusta’ya veda etmişti. Teşkilat yeni sezonda da iki oyuncusuna daha veda ediyor. Ceren ve Mete Başkan karakterinin diziye veda etmesinden sonra iki önemli karakter daha yeni sezonda projede olmayacak.
Hakan Boyav ve Tuncer Salman yeni sezonda projeye veda ediyor. İlk bölümlerden itibaren izleyicilerin severek izlediği Hakkı Dayı karakteri yeni sezonda olmayacak. Hakkı Dayı karakterinin yeni sezonda olmayacak olması dizinin sevenlerini çok üzdü. İkinci sezonda projeye katılarak bir sezon boyunca başarılı bir performans gösteren Hakan Boyav hayranlarının beğenisini kazandı. Yeni sezonda Teşkilat dizisine veda eden Hakan Boyav yeni sezonda başka proje ile sevenlerinin karşısında olacak.
 

Macera Hız Kesmeden Devam Ediyor!


Başrolünde yer alan oyuncuları Deniz Baysal Yurtcu, Çağlar Ertuğrul, Turgut Tunçalp, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Gürkan Uygun ile Teşkilat yeni sezonda da ekranlarda sevenleri ile buluşmaya devam edecek. Yeni sezonda Teşkilat nefes kesen maceralarına hız kesmeden devam edecek. Yeni sezonda bomba gibi sahneleri ile sevenlerini ekrana kilitleyecek.
Üçüncü sezon için sürpriz yeni isimlerle anlaşma sağlayan Teşkilat dizisi yeni sezonda ekranlara bomba gibi bir giriş yapacak. Diziye katılacak yeni isimleri, ekranlara kilitleyen hikayesi ve heyecan dolu aksiyon sahneleri ile dizinin yeni sezonda reytinglerde ilk sırada yer alması bekleniyor.