Teşkilat Uzay kimdir? Serdar Yeğin canlandırıyor! Serdar Yeğin kaç yaşında, nereli?

TAKİP ET

TRT 1'in sevilen dizilerinden Teşkilat, izleyicilerden büyük ilgi görüyor. Diziseverler, dizinin konusu kadar dizide rol olan oyuncuları da daha yakından tanımak istiyorlar. Dizide Uzay karakterini canlandıran oyuncu Serdar Yeğin kimdir merak ediliyor. İşte haberimize ilişkin tüm detaylar!

Reklam
Reklam

TRT 1'in en sevilen dizilerinden olan Teşkilat dizisinin konusu kadar oyuncuları da çok merak ediliyor. Dizinin oyuncuları hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak isteyen diziseverler, oyuncuları daha yakından tanımak istiyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, seyircilerinden büyük ilgi görüyor. Dizinin oyuncularının özel yaşamları da oldukça merak ediliyor. 

Teşkilat dizisinde Uzay karakterini canlandıran oyuncu Serdar Yeğin, dizide ekibin analiz uzmanlığını yapan Uzay karakterine hayat veriyor. Uzay, olaylara duygusal bir şekilde yaklaşmaktan ziyade sorgulayıcı, analizci bir tutum sergiliyor.

Oyuncu Serdar Yeğin, 12 Ocak 1980 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Yeğin, lise öğrenimine kadar eğitimine Bursa'da devam etti. Daha sonra 1998'de Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Ünlü oyuncu eğitimini yarıda bırakarak İstanbul'a gitme kararı aldı ve eğitimini burda tamamladı. Burda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü bitirdi. 

Yeğin, eğitimi boyunca Yıldız Kenter, Haldun Dormen, Mehmet Birkiye ve Suat Öztuna gibi pek çok değerli isimden oyunculuk eğitimi aldı. Yeğin, tiyatro yapmasının yanında birçok dizi ve filmlerde rol alan oyuncu, Gülşah Deniz ile evlendi. 

serdar yeğin serdar yeğin kimdir teşkilat dizisi uzay