Teşkilat Serdar kimdir? Çağlar Ertuğrul hakkında bilgiler

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Teşkilat dizisinde Serdar kimdir merak konusu oldu. Dizide Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul hakkında bilgileri haberimizde derledik.

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanan Teşkilat dizisi, gününün reyting birincisi olarak sezona devam ediyor. Bir istihbarat teşkilatının mücadelesinin anlatıldığı dizinin oyuncuları da en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Dizinin baş karakterlerinden olan Serdar karakterini, başarılı oyuncu Çağlar Ertuğrul canlandırıyor.

Çağlar Ertuğrul kimdir?
Çağlar Ertuğrul, 5 Kasım 1987 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Koç Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan oyuncu, oyunculuk eğitimini Akademi 35 Buçuk ve 3 M.O.T.A'da almıştır. İlk ekran deneyimini Benim İçin Üzülme dizisiyle yaşayan Ertuğrul daha sonra Medcezir, Beyaz Karanfil, Kurt Seyit ve Şura, Boynu Bükükler dizinde rol almıştır. Sinema kariyerinde ise Biz Size Döneriz, Dağ, Dağ 2 ve Bana Masal Anlatma adlı yapımlarda yer almıştır.
Şu an TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisinde Serdar karakterini canlandıran oyuncu, 1.87 metre boyunda ve Akrep burcudur. 
 

teşkilat serdar çağlar ertuğrul