Teşkilat Zehra kimdir? Deniz Baysal Yurtçu kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı, evli mi?

TAKİP ET

TRT 1 ekranlarından yayınlanan ve Türkiye'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisinin oyuncuları dikkat çekmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde oynayan Zehra karakteri merak ediliyor. Dizinin hayranları Teşkilat dizisi Zehra kimdir, Deniz Baysal Yurtçu kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı, evli mi sorularının yanıtları araştırıyor.

Reklam
Reklam

TRT 1 son yıllarda dizi sektöründe oldukça önemli yapımlara imza atıyor. Son olarak çekimleri Ankara’da yapılan Teşkilat dizisi büyük bir beğeni topladı. TRT 1 ekranlarından yayınlanan ve Türkiye’nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat dizisinin oyuncuları dikkat çekmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinde oynayan Zehra karakteri merak ediliyor. Dizinin hayranları Teşkilat dizisi Zehra kimdir, Deniz Baysal Yurtçu kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı, evli mi sorularının yanıtları araştırıyor.

Teşkilat Dizisi Zehra Kimdir?

Her pazar günü TRT bir ekranlarında yayınlanan teşkilat dizisi şimdiye kadar milyonlarca kişi tarafından beğeni ile takip ediliyor. Ayrıca dizinin oyuncuları da ilgi odağı haline geldi. En çok merak edilen isimler arasında Zehra karakterine hayat veren başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtçu geliyor. Çünkü gerçekten başarılı bir oyunculuk ortaya koymaktadır. Oyunculuğu izleyicinin gözünden kaçmıyor ve onu önemli bir isim yapıyor.

Daha önce bazı açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, dizideki Zehra karakterini çok şüpheci biri olduğunu, küçük kızına aşık olduğunu, ülkesine de çok aşık olduğunu ve işine gerçekten saygı duyan birisi olduğunu söyledi. Ayrıca sürekli olarak şüphesinin peşinden gittiğini ve başına bundan dolayı bazı işler açıldığını görüyoruz.

Deniz Baysal Yurtçu Kimdir?

5 Nisan 1991 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen başarılı oyuncu Deniz Baysal Yurtçu, Manisa’da bulunan Celal bayar Üniversitesinde dış ticaret bölümünü okumuştur. Mevzun olduktan sonra İzmir’de bulunan Karşıyaka belediye Tiyatrosu’nda oyunculuğa başladı. Bu dönemde birbirinden çeşitli reklam filmlerinde boy gösterdi.

Ekranlar karşısındaki ilk oyunculuk deneyimini bitmeyen şarkı adlı dizide yaşadı. Sonrasında ardı ardına söz, fazilet hanım ve kızları, rüzgârın kalbi, kaçak gelinler ve derin sular adlı dizilerde boy gösterdi. Buradaki başarıları yedinci koğuştaki mucize adlı sinema filminde rol almasına neden oldu. 2019 yılına gelindiğinde Kolpa grubunun solistliğini yapan Barış Yurtçu ile evlenerek dünya evine giriş yaptı. Bugünlerde çekimleri Ankara’da devam eden ve ülkemizdeki milyonlarca İnsan tarafından büyük bir beğeniyle takip edilen, TRT bir ekranlarında yayınlanan teşkilat adlı televizyon dizisinde Zehra karakterini oynamaktadır.

Deniz Baysal Yurtçu, 55 kilo olup, 172 cm boyundadır. Ayrıca Koç burcudur. Kendisinde televizyon ve Sinema hayatında başarılar diler bundan sonra çok daha iyi yapımlardı boy göstermesini dileriz. Çünkü şimdiye kadar gerçekten önemli yapımlarda boy göstererek oynamış olduğu tüm karakterlerin hakkını vermeyi başaran ve zorlu karakterleri büyük bir başarıyla oynayan bir oyuncu olmayı başarmıştır. Başarılı ve güzel oyuncunun geleceği de parlak görünüyor.

Deniz Baysal Yurtçu kimdir Teşkilat Zehra aslen kimdir?