Teşkilat Zehra öldü mü? Deniz Baysal diziden çıkıyor mu, ayrılacak mı?

TAKİP ET

TRT 1'in yeni fenomen dizisi Teşkilat yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Fakat dizinin önemli karakterlerinden Zehra'nın diziden ayrılacağı konusundaki iddialar son zamanlarda çoğalmaya başladı. Peki Teşkilat Zehra öldü mü? Deniz Baysal diziden çıkıyor mu, ayrılacak mı? Yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Reklam
Reklam

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat yeni sezonda da izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Fenomen dizinin yeni bölümünde yine izleyenleri koltuklarına kilitleyecek olaylar yaşanacakken ortaya atılan bazı iddialar dizi dünyasının gündemine diziden önce girdi. Öne sürülen iddialara göre Teşkilat dizisinin önemli karakterlerinden Zehra yakın zamanda yapıma veda edebilir. Zehra’nın Teşkilat dizisinin geçen bölümünde yaşanan olaylar da bu iddiaların güçlenmesine neden oldu. İzleyenler bu iddiaların gerçek olup olmadığını öğrenmek için arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Teşkilat Zehra öldü mü? Deniz Baysal diziden çıkıyor mu, ayrılacak mı?
Teşkilat Zehra Öldü Mü? Deniz Baysal Diziden Çıkıyor Mu, Ayrılacak Mı?

Teşkilat dizisinin yeni bölümünde Zehra’nın elleri bağlı ve ağzı bantla kapalı bir şekilde kaçırılması ve Zehra’nın babası Serdar’ın çektiği acılar izleyenlerin yüreğine dokundu.
Teşkilat dizisi karakterlerinden Zehra’ya hayat veren Deniz Baysal Yurtçu’nun diziye veda edip etmeyeceği konusunda TRT 1’den henüz resmi bir açıklama gelmedi. Yeni bölümde neler yaşanacağı izleyenlerin merak konusu olmaya devam edecek gibi görünüyor.

trt 1 teşkilat teşkilat zehra teşkilat zehra öldü mü