Teyzesi tarafından çöp evde tutulan çocukla ilgili haberlere erişim engeli getirildi

TAKİP ET

Bursa'da 1 yıldan bu yana teyzesi tarafından çöp evde kilitli tutulan çocuk hakkındaki Haberlere erişim engeli getirildi. Karar Bursa 3. Sulh Ceza hakimliği tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Bursa'da öz teyzesi tarafından 1 yıldan bu yana çöp evde kilitli tutulduğu ortaya çıkan 9 yaşındaki çocukla ilgili haberlere erişim engeli getirildi. Bursa aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün talebini Yerinde bulunan Bursa 3. Sulh Ceza hakimliği haberlere erişim engeli kararı verdi.

ÇÖP EVDE İÇLER ACISI HALDE BULUNMUŞTU

Bursa'nın Merkez Nilüfer ilçesi Görükle Sakarya Mahallesi'nde kirayı ödemeyen kiracısını çıkarmak isteyen ev sahibi evi mahkeme kararıyla boşaltılmıştı. Eve giren belediye ekipleri temizlik çalışması yaptıkları sırada kilitli bir odanın kapısını kırmış ve içeride 9 yaşında bir çocuk olduğunu fark etmişti. Temizlik görevlilerinin bulduğu çocuk yarı baygın halde odada yatarken olay yerine sağlık ekipleri çağrılmıştı. Çocuğun teyzesi tarafından yaklaşık 1 yıldan bu yana çöp evde kapalı tutulduğu ortaya çıkmış ve bu durum Türkiye'de infial yaratmıştı.