TFF'den duyuru: Başakşehir-Konyaspor maçı ileri tarihe alındı!

TAKİP ET

Konyaspor'un yıldız oyuncusu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirmesi sonrası 15 Ocak tarihinde Konyaspor'un karşı karşıya geleceği Başakşehir maçı TFF tarafından ileri bir tarihe alındı.

Reklam
Reklam

Konyaspor'un başarılı oyuncusu Ahmet Çalık'ın geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmesi sonrası kulüp, Başakşehir ile 15 Ocak tarihinde oynanacak müsabaka için TFF'ye erteleme başvurusu yapmıştı. TFF gelen başvuruyu değerlendirdi ve maçın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.


Dün sabah 09.00 sıralarında Niğde-Ankara yolu üzerinde bir trafik kazası geçiren Konyaspor'lu futbolcu Ahmet Çalık, hayatını kaybetmişti. 28 yaşındaki başarılı oyuncunun ölüm haberi ise spor dünyasını yasa boğmuştu.


Yaşanan elim kaza sonrası oyuncularından birini kaybeden Konyaspor yönetimi Türkiye Futbol Federasyonu'na bir başvuru yaptı ve 15 Ocak'ta oynanması planlanan Başakşehir mücadelesinin ileri bir tarihe ertelenmesi talebinde bulundu. TFF, yapılan başvuruyu değerlendirdi ve Süper Lig'de 15 Ocak 2022 Cumartesi günü oynanacak olan Medipol Başakşehir-İttifak Holding Konyaspor mücadelesini ileri bir tarihe ertelenmesine karar verdi.

Başakşehir Konyaspor maçı maç tarihi TFF ahmet çalık