The Afterparty dizisinin konusu nedir?

TAKİP ET

Sizleri birkaç dakika boyunca meşgul edecek olan bu yazımızda The Afterparty dizisinin konusu nedir? Dizide yer alan oyuncular kimler? The Afterparty dizi IMDB puanı kaç? Dizi kaç sezon ve kaç bölümden oluşuyor? sorularının cevaplarını aktaracağız ve dizi yorumlaması yapacağız. Şimdiden keyifli okumalar dileriz..

Reklam
Reklam

Prime Video ile Netflix 'in son zamanlardaki en büyük rakibi Apple TV+ gibi görünüyor. Servant, See, The Morning Show, Ted Lasso ile diğer birçok yapımın yeni sezonlarını 2021 senesinde taçlandıran platform, bu aralar izleyicileri ile birlikte yeni ürünlerini paylaşmanın vermiş olduğu mutluluğu yaşamaktadır. Foundation, Invasion başta olmak üzere Dr. Brain ile geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başlayan The Afterparty 'nin de katılımı ile birlikte serüvenine kaldığı yerden devam etmekte ve ezber bozan kimliği ile de soğuk kış günlerini ısıtmayı başarmaktadır. 
Dışarıdan bakıldığı zaman bir cinayet gizemi olarak lanse edilen diziyi ezberleri bozacak kimliği ile tanıtarak bir parça abesliğe kaçmış olsa bile The Afterparty, suç ile polisiyenin varoluşsal öncülerinin arasından sıyrılmak için ısrarcı davranmaktadır. Halihazırda suç ile polisiye türü için olmazsa olmaz dediğimiz gizem, yalan, aldatma gibi konulardan yararlanırken akış içine yerleştirilmiş olan mizahi geçişlerin yardımları sayesinde de klasik öncü dizilerden kendini ayırmayı başarmaktadır. Suç, komedi ile gizemi bir araya getirip eğlenceli bir kokteyl oluşturmasına karşın dizinin akış boyunca hizmet eden oyuncu kadrosu ile de çok gerçekçi bir hikayeye imzasın atmaktadır. 

The Afterparty dizisinin konusu ve yorumlaması
Apple TV+ 'ın '' The Afterparty '' dizisi için yapmış olduğu özet ksım şu şekildedir: Aynı liseden mezun olan bir grup arkadaş, okul tarafından düzenlenen partiye gittikten sonra eğlencelerine lüks bir evde devam ederler. Fakat eğlenceli başlayan gece bir ölüm ile sonuçlandığında ise partideki herkes şüpheli konumuna düşecektir. 
Aralarında Aniq ( Sam Richardson ), Zoe ( Zoe Chao ), Yasper ( Ben Schwartz ), Brett ( Ike Barinholtz ), Chelsea ( Ilana Glazer ) ile Walt ( Jamie Demetriou ) 'un da yer aldığı lise arkadaşları ile birlikte ayrıca Jennifer 'lar ( Tiya Sircar, Ayden Mayeri ) ile Ned ( Kelvin Yu ) ile kalabalık olan bir gruba öncülük yapan The Afterparty, bir cinayet sahnesi ile başlıyor. Sözü edilen kişilerin düşük bütçeli yaşantılarına nazaran Oscarları, ödülleri, hayranları ile göz kamaştıran Xavier ( Dave Franco ), okuldaki buluşmadan sonra kendi lüks evinde düzenlediği afterparty 'de gizemli bir şekilde uçurumdan düşerek ölmektedir. Olay yerine gelen Dedektif Danner ise ( Tiffany Haddish ), suçlunun partide olan bir kişinin olduğunu anladıktan sonra her kişinin tek tek ifadesini almaya başlar.
İşin garip tarafı ise The Afterparty, oldukça sıradan bir öncülü merkezine almasına karşın tek bir noktada, tek bir sekansta sırıtmıyor. Her bölümde partide yer alan kişilerin ifadeleri alınırken hepsinin birbirinden farklı senaryolar çizerek farklı sonuçlar elde etmesi ile birlikte eğlence de başlıyor. Bu karmaşanın getirisi ile de hem gizem hem de gerilim duyguları da üst aşamalara çıkıyor. Bu noktada ise oyuncuların yırtıcı performanslarına ilave olarak yaratıcılık rolünü üstlenen CHristopher Miller 'n da haklı galibiyeti gözlerden kaçmıyor. Her bir anın kusursuza yakın bir şekilde modelleyen başarılı yönetmen, The Afterparty ile birlikte CV 'sinin yer ürününü kutlamaktadır. Sonuca gelecek olursak biz bu diziye 10 puan üzerinden tam 8 puan veriyoruz. 

The Afterparty dizisi IMDB puanı kaç?
İzleyiciler tarafından ekrana geldiği günden itibaren ilgi ile izlenen The Afterparty dizisi tam tamına 7,5 IMDB puanına ulaşıyor. 
The Afterparty dizisinde yer alan oyuncular kimler?
* Sam Richardson dizide Aniq karakterine hayat vermektedir.
* Zoe Chao dizide Zoe karakterine hayat vermektedir.
* Ben Schwartz dizide Yasper karakterine hayat vermektedir.
* Ilana Glazer dizide Chelsea karakterine hayat vermektedir.
* Jamie Demetriou dizide Walt karakterine hayat vermektedir.
* Tiffany Haddish dizide Dedektif Danner ile diğer karakterlere hayat vermektedir.
The Afterparty dizi konusu nedir? alı içeriğimizin sonuna geldik. Güncel yazılarımızdan haberdar olmak istiyorsanız bizleri takip etmeyi unutmayın. Şimdiden keyifli seyirler dileriz. Başka içeriklerde tekrardan görüşmek üzere hoşçakalın..

the afterparty dizisinin konusu nedir? the afterparty dizisi ımdb puanı kaç? the afterparty oyuncuları kim? the afterparty apple tv+