The Cleanse film oyuncu kadrosu ve konusu nedir?

TAKİP ET

The Cleanse adında film Arınma olarak da bilinmektedir. İzleyiciler tarafından beğenilen ve yoğun ilgi gören filmin konusu ve oyuncu kadrosu da sıklıkla araştırılmaya başlandı. The Cleanse filmi hakkında detaylara haberimizde yer verdik

Reklam
Reklam

Vücudunun en derinliklerinde büyük pişmanlıklar, kaçan fırsatlar, unutulmayan aşklar, kaybolan dostluklar gibi belli başlı şevk kırıcı, ağır hissettiren kriterler bulundurmayan birey yoktur. Hayatınızın gelişim ve değişime köstek olan ve aynı zamanda da birer kurtçuk gibi yavaş yavaş içinizi sömürmeye başlayan kriterler, insanoğlunu manevi açıdan bitiren en büyük düşmanı gibi gözükmektedir. The Cleanse filminde ise çeşitli olaylar yaşandı. 

The Cleanse film konusu
Paul isimli genç adamın başından geçen kötü olayları ele alan film de oldukça gerilim mevcuttur. Hayata kayıplarla başlayan Paul öncelikle nişanlısını ve sonrasıda ise sevdiği işini kaybetti. Her şeyin üst üste gelmesine dayanamayan Paul kendini tamamiyle bırakıp derbeder bir hayata başladı. Bu dibe çöküştür çıkmasını sağlayan durum ise Ken Roberts'in arınma kampı oldu. Kamp sırasında kendini ve hayatını düzene sokmaya başlayarak düzeleceğine inandı. 
Yönetmen koltuğunda ise ilk deneyimi olmasına rağmen başarılı iş çıkarak Bobby Miller oldu. Komedi ve gerilimin bir arada olduğu film de Paul deneyimler yaparak yenilikleri ortaya çıkarmanın peşine düştü. Korku sekansları beklenildiği gibi iyi işlemezken daha çok insani boyutu ön plana çıkartmaktadır. Paul’un kamp alanındaki arkadaşları ile bağ kurmasına olanak sağlamasının ardından da geçmiş ile gelecek arasında denge görevi gören “canavar” sekansıyla hikâyeye yön vermektedir. 
THE CLEANSE FİLM FRAGMANI

The Cleanse film oyuncu kadrosu ve karakterler

Johnny Galecki – Paul

Anna Friel – Maggie

Kyle Gallner – Eric

Anjelica Huston – Lily

Diana Bang – Laurie

Kevin J. O’Connor – Fredericks

Loretta Walsh – Jill

David Lewis – Terry

Mark Acheson – Zatik 

arınma konusu The cleanse film konusu The Cleanse oyuncu kadrosu