The Hand of God isimli filmin konusu nedir?

TAKİP ET

The Hand of God isimli film 2021 yılında Netflix'te yerini aldı. Film, dram türünde olup 2 saat 10 dakika uzunluğundadır. The Hand of God isimli filmin konusu araştırılmaktadır. The Hand of God isimli filmin konusu nedir? Bu haberimizde The Hand of God isimli filmin konusunu sizler için derledik. İşte The Hand Of God isimli filmin detayları...

Reklam
Reklam

Netflix platformunda yer alan The Hand of God filminin konusu araştırılmaktadır. The Hand of God isimli filmin konusu nedir?

The Hand of God filmi

Fabietto Schisa sadece 17 yaşında. 1980'lerde Napoli'nin tehlikeli sokaklarında geleceğini planlamaya çalışmaktadır. ama ailesinin sıcacık kucağında mükemmel bir ergenlik geçirdi. Büyük bir aile, her türlü akraba, deniz, müzik, arkadaşlar ve futbol... Hayat mottosunu sürdürürken yavaş yavaş kendisiyle ilgili bazı detaylar da ortaya çıktı. Psikolojik sorunları olduğuna inanılan Patrizia Teyze olayları karıştırırken ergenliğe cinsel uyanış konusunda aydınlanma yaşıyor. Bu genç kadının belli ki birçok sorunu var. Ancak ilgi odağı Fabietto'da kalmalı.

Napoli'nin zorlu günlerinde babası Savirio, annesi Maria ve ağabeyi Marcino ile yaz tatilinin tadını çıkaran Fabito, başka bir gelişmeye sürüklendi.Ergenliğin yanı sıra 1980'ler Napolililer için de çok önemliydi. Maradona'nın hedefleri, hırslı kişiliği ve çocukluğundan beri kararlılığı ile büyüyen bu genç adam, Maradona'nın şehre taşınmasını kutladı.

120 dakikayı aşan huzurlu bir yolculuk sunan Hand of God, Fabietto ile şekillenmeye devam ederken, arka planda işleme süreci hakkında da etkileyici bir anlatım sunuyor. Fabietto'yu Patrizia teyzenin cazibesini reddetmesi için ikna etmeye devam etmesine rağmen, diğer aile üyeleriyle de kapsamlı konuşmalar yapmaktadır. . Ve sürece uygun olarak her alt metin, her görsel şölen izleyenleri etkilemeye başladı.

Filmin ilk yarısı çoğunlukla sıcak renklerle teslim edilirken, ikinci yarının trajik gelişimi karanlığa süzüldü. O sırada evde sadece anne ve babanın olduğu, gaz kaçağının meydana geldiği ve aile fertlerinin hayatını kaybettiği görülüyor. Aslında, Paulo Sorrentino'nun Oscar ve diğer birçok ödülle anılmasıyla birlikte, ilham kaynağı ortaya çıktı. Üstelik ailesinin öldüğü gece Napoli maçı olmasaydı öleceğini de anlamıştı.

Paolo Sorrentino dokuzuncu uzun metrajlı filmi için Napoli'deki gençliğine geri döndü... Otobiyografisini sadece "Tanrı'nın Eli" ile ekrana getirmekle kalmadı. Bahsettiğim kıvrımlar ve esin kaynağını ortaya koyan malzemelerle donatarak seyirciye "Ben de seninle aynıyım" sözünü vurguladı. Hayatı tamamen farklı bir yönde geliştiği için bir kaç kişinin yardımıyla sinema dünyasına girmek istediği ve aynı zamanda annesinin şöminesinde rahat, ergenlik hayatını sürdüğü anlaşılmaktadır. en önemlisi... Karakterinin (Fabietto) çalkantılı dünyasını inşa ediliyor. Filmin IMDb puanı ise 7,8'dir. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan isimler şu şekildedir;

Filippo Scotti – Fabietto Schisa

Toni Servillo – Saverio Schisa

Teresa Saponangelo – Maria Schisa

Luisa Ranieri – Patrizia

Marlon Joubert – Marchino Schisa

Betti Pedrazzi – Baronessa Focale

Biagio Manna – Armando

Ciro Capano – Capuano

Massimiliano Gallo – Franco

Renato Carpentieri – Alfredo 

The Hand of God filmi The Hand of God Netflix