The Matrix: Resurrections ne zaman yayınlanacak? Matrix 4 Türkiye'de ne zaman çıkacak?

TAKİP ET

Yılların unutulmayan yapımlarından biri olan The Matrix üçlemesine The Matrix: Resurrections adı ile dördüncüsü eklendi. 2 senedir beklenen filmden ilk fragman geldi. Peki The Matrix: Resurrections isimli serinin dördüncü filmi ne zaman yayınlanacak? Matrix 4 Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Reklam
Reklam

The Matrix serisinin dördüncüsü olan The Matrix: Resurrections, 2 senedir büyük bir beklenti haline gelmişti. Pandemiden ötürü çekimler yapılamamış ve ertelenmek zorunda kalmıştı. 

Filmin yayınlanan ilk fragmanıyla akıllarda filmin hangi tarihte yayınlanacağı soruları yer almaya başladı. Yapılan bu paylaşımla birlikte filmin ne zaman vizyona gireceği de resmi olarak açıklandı. 

İlk olarak 1999 piyasaya sunulmuştu 

The Matrix serisinin ilki 1999 yılında seyircilerin karşısına çıkmıştı. Çok sevilen ve ses getiren ilk projenin hemen ardından 2 ve 3. filmi de gelmişti. İki farklı versiyon daha ekranlardaki yerini alırken, serinin 3. filminin ardından 18 yıl geçmesinden sonra özellikle 4. filmin vizyon tarihi merak ediliyordu. 

Filmlerin vizyon tarihleri ise şöyle;  

Matrix – 31 Mart 1999  

Matrix Reloaded – 15 Mayıs 2003  

Matrix Revolutions – 5 Kasım 2003 

The Matrix: Resurrections Türkiye’de ne zaman çıkacak?

The Matrix serisinin dördüncü filmi olan The Matrix: Resurrections’ın yapılan resmi açıklamalara göre vizyon tarihi 24 Aralık 2021. Gelen ilk fragmanla beraber yeni versiyonda gerçekleşecek olan olaylara dahil ilk bilgiler de gün yüzüne çıktı.

Yahya Abdul-Mateen II, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hollman, Jonathan Groff, Christina Ricci ve Priyanka Chopra Jonas gibi isimlerin yer aldığı yeni projede, Neo’nun kafasındaki sorulara yanıt aramaya çalıştığı görülüyor.

the matrix the matrix 4 the matrix 4 türkiye vizyon tarihi the matrix: resurrections the matrix: resurrections ne zaman