The Simpsons 2022 kehanetleri neler? Simpsonlar ve  2022 kehanetleri ile dikkat çekiyor

TAKİP ET

1989 yılından beri yayınlanan The Simpsons adlı animasyon yapım çok fazla kişi tarafından beğenilerek izlenmektedir. Animasyon yapımda gelecekte gerçekleşecek olaylara ilişkin detaylar da verilmektedir. The Simpsons adlı yapımda 2022 kehanetlerinin neler olduğu araştırılmaktadır. The Simpsons 2022 kehanetleri neler? Bu haberimizde The Simpsons adlı yapımda yer alan kehanetleri sizler için derledik. İşte The Simpsons 2022 kehanetleri...

Reklam
Reklam

Simpsons adlı yapımda birçok kehanet ortaya çıktı. 2022 yılında hangi kehanetleri göstereceği merak ediliyor. Simsponslar adlı yapımda hangi kehanetler gösterildi?

Simpsonlar ve  2022 kehanetleri

The Simpsons'ın bir bölümünde, postacı tarafından getirilen bir gönderi açıldığında insanların önünde hologramlar belirir.Teknolojinin evrimi göz önüne alındığında, serinin hayranları, holografik postanın insanlar için ulaşılmaz olmadığına inanıyor. Simpsons serisinde gösterilen cihazlar, yetişkinlerin bebeklerin ne dediğini anlamalarına yardımcı olabilir.Bilim adamlarının 2022'de buluş üzerinde harekete geçmeleri bekleniyor. 2019 yılından bu yana dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının başlangıcını öngören Simpsons, bu kez gündemde ve sonunu da tahmin ediyor. Sevilen çizgi dizide, 2022 yılında salgın insan hayatından kalkacağı gösterilmektedir.. VR gözlükleri ve besleme tüpü yardımıyla beslenen insanları gösteren   bir bölüme sahiptir.Bölüm 2030 yılını gösterse de, sanal gerçeklik yemeklerinin yakın gelecekte kullanıma sunulacağı tahmin ediliyor.

Simpsonlar dizisinde gerçekleşen olaylar

The Simpsons, 1995 yılındaki altıncı bölümünde akıllı saatlerden bahseden izleyicileri selamladı. "Lisa'nın Düğünü" bölümünde, Lisa Simpson'ın kocası, bileğinde ikisinin iletişim kurduğu bir akıllı saat takıyor. İlk akıllı saat 2013'te doğdu ve Simpsons, 18 yıl önce teknolojiyi başarıyla öngördü. 1994 sezonunun beşinci bölümünde, Öğle Yemeğinde  Doris'in, Springfield İlköğretim Okulu'ndaki öğrenciler için öğle yemeği hazırlarken görülüyor. Yemekte at eti kullanıldığı ortaya çıktı. 2013 yılında, İngiltere'de sığır ürünlerinde at DNA'sı bulundu. dokuz yıl sonra, Columbus heykelinin kafası kesilmesini de bildiler.

yapımda  ayrıca akıllı saatler, Ebola, korona virüsü, eski Beatles'tan gelen mektuplar,  Trump'ın başkan olması ,11 Eylül saldırıları ve Lady Gaga'nın Super Bowl'daki salgını gibi olayları da biliyor.

The Simpsons The Simpsons kehanetleri The Simpsons 2022 kehanetleri