The Unforgivable film konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Sevilen platformlardan olan Netflix de yer alan The Unforgivable filmi yoğun ilgi görmeye başladı. Bunun üzerine sevilen The Unforgivale filmin konusu ve oyuncu kadrosu merakları arttırdı. Film için yapılan yorumlar üzerine heyecanın artmasıyla The Unforgivable filmin detayları haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

Sandra Bullock’u ekran karşısında görmeyeli tam 3 yıl oldu. 2018 yılında piyasaya sürülen distopik-korku temalı Bird Box isimli filme hem oyunculuk hem de yapımcılık açısından başarı katan Bullock, gerek pandemi gerekse kişisel nedenlerden dolayı, kariyerine 3 yıl gibi uzun bir süre ara vermek zorunda kaldı. Bu nedenle sevenlerinden uzak kalan Bullock bu film dönüm noktası olarak görülmektedir. The Unforgivable ödüllere laik görülen film içerisinde hiç bir şekilde konusu dışına çıkılmamıştır. 

The Unfotgivable konusu

Ruth Slater, iki polis memurunu öldürme suçundan hüküm giymiş bir kadındır. Ruth 15 yıl hapis yatmış ve serbest bırakıldıktan sonra hemen kardeşini yanına gitmiştir. Ruht kardeşi ile beraber yeni bir hayata başlamak ister. Fakat 15 sene öve öldürdüğü iki polisin akrabaları onun peşine bırakmaz. Akrabaların şiddetlerine maruz kalan Ruth, kendisini beklenmedik bir durumda bulur.

The Unforgivable yüksek bütçesi, sağlam oyuncu kadrosuna rağmen çıtayı aşamayan filmler arasına ismini yazdırmaktadır. Kökünü kuru ve bilinen bir dramatik havadan almasına karşılık hiçbir zaman gelişmeyen ve bulunduğu kaotik ortamdan çıkamayan bir görüntüye sahip olduğu görülmektedir.

The Unfotgivable fragmanı

The Unforgivable film oyuncu kadrosu

Sandra Bullock – Ruth Slater

Vincent D’Onofrio – John Ingram

Viola Davis – Liz Ingram

Jon Bernthal – Blake

W. Earl Brown – Mac Whelan

Emma Nelson – Emily Malcolm

Will Pullen – Steve Whelan

Jessica McLeod – Hannah Whelan

Richard Thomas – Michael Malcolm

Linda Emond – Rachel Malcolm

Aisling Franciosi – Katherine “Katie” Malcolm

Rob Morgan – Vincent Cross

Tom Guiry – Keith Whelan

netflix film The unforgivable konusu the unforgivable oyuncuları