The Way Back film Konusu ve oyuncu kadrosu

TAKİP ET

Son günlerde yapılan araştırmalar sonrasında yoğun ilgi gören The Way Back filmi oldu. Filmin konusu ve oyuncu kadrosu merak edilirken izleyiciler araştırmaya başladı. The Way Back filmi hakkında yapılan yorumlar ise oldukça merak ediliyor. İşte The Way Back filmi hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

Reklam
Reklam

2016 yılında izleyiciler ile buluşturulan The Accountant filmi sonrasında The Way Back filmin yönetmeni de Gavin O'Connor ile Ben Affleck oldu. The Way Back filmi içerisinde spor konuları sıklıkla ele alınmıştır. Günlük hayatta yaşanan olayların inişli çıkışlı durumları ya yansımaktadır. The Way Back filmi hakkında detaylar ise şöyledir

Jack, orta yaş sendromuna yakalanan ve son aylarını alkol batağında geçiren depresif duruşuyla hikâyeye hayat vermektedir. Uyurgezer ya da psikolojik olarak eksileri yaşayan biri. Faturalarını ödeyebilmek için “ne iş olsa yaparım” mottosuyla hayatına devam ederken Starbucks bardağının içine koyduğu alkol ile iş hayatına, iş hayatından sonra da bar köşelerinde bardağına konulan içki ile dünyasına renk katmaktadır. 

The Way Back film konusu

Sıfırdan hayata başlamaya çalışan ve mücadeleleri dorukta yaşayan kişiler arasında yer almaktadır. Filmde depresyona giren kişilerin sonucunda ne olacak sorusu ise film hakkında oldukça merak ediliyor. 25 yılı geçen bir süreden bahsettiğimiz de basketbol takımındaki halleriyle tanınan Jack, en sevdiği basketboldan bilinmeyen nedenlerle ayrıldı. 

Jack’in geçmişindeki hatalar, bozulup giden bir evlilik ve henüz bahsini geçirmemiş olduğum anksiyete krizleri gibi probleme işaret eden gelişmeleri tekrar Jack’e savurarak, onu tekrar karanlık dünyaya hapsetmektedir. 

The Way Back film fragmanı 

The Way Back film oyuncu kadrosu ve karakterler

Ben Affleck – Jack

Al Madrigal – Dan

Janina Gavankar – Angela

Michaela Watkins – Beth

Brandon Wilson – Brandon Durrett

Will Ropp – Kenny Dawes

Fernando Luis Vega – Sam Garcia

Charles Lott Jr. – Chubbs Hendricks

The Way Back film konusu The Way Back film oyuncu kadrosu