Through the Darkness konusu nedir? Through the Darkness IMDb puanı nedir? Through the Darkness oyuncu kadrosunda kimler var?

TAKİP ET

Through the Darkness dizisi merak edilen dizilerin arasında yerini alıyor. 1990'lı yılların Güney Kore/Seul bölgesini anlatan dizi polisiye bir dizi olarak karşımıza çıkmaktadır. Polisiye – suç tutkunları tarafından izlenmesi gereken bir dizi olarak dizi severlerin karşısına çıkmaktadır. Peki, Through the Darkness konusu nedir? Through the Darkness IMDb puanı nedir? Through the Darkness oyuncu kadrosunda kimler var? İşte yanıtı…

Reklam
Reklam

Belirli aralıklarla işlenen cinayetlerin ardından halkın pek çok kesimi korku içinde hayata devam ederken Song Ha-Young, Gook Young Soo ve diğer birkaç polisin suçluları yakalamak için koşuşturduğu bir dizi olan Through the Darkness birçok kişi tarafından merak ediliyor. Dizi severler Through the Darkness hakkında daha fazla bilgi almak için internette araştırma yapmaya başladı.  Through the Darkness dizi konusu, yorumu, incelemesi, IMDb puanı, fragmanı, oyuncu kadrosu, yayınlanma tarihi, hakkında, kaç bölüm, kaç sezon gibi pek çok soru merak ediliyor. Peki, Through the Darkness konusu nedir? Through the Darkness IMDb puanı nedir? Through the Darkness oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilen tüm soruların yanıtı haberimizde…

Through the Darkness Dizi Konusu ve Yorumu

Yeni sezonunu merakla, özlemle beklediğimiz David Fincher dizisi Mindhunter, yeni dizilerin odak noktası olmaya devam ediyor. Ve bugünlerde halk ağzında birer norm haline gelen seri katil kavramının derinlemesine inceleyen Kore yapımı bir dizinin merkezine oturuyor. 1980’ler sonrası özellikle ABD sınırları içerisinde sayıları giderek artan seri katil yakıştırmasının arka planına ışık tutan konsept, Through the Darkness vasıtasıyla Kore’de benzer koşullarda gerçekleşen seri cinayetleri merceği altına alıyor.

Bir insan seri katile nasıl dönüşür? Bir insanı seri katile dönüştüren kriterler nelerdir? İnsanlar küçüklük yıllarında yaşadıkları trajik gelişmeler sonucu mu seri katile dönüşür? Gibi soruların cevabını arayan Through the Darkness, izleyenleri, 1990’lı yılların Güney Kore/Seul bölgesinin içine bırakıyor. Kırmızı şapka lakaplı bir avcının 10’dan fazla çaresiz kadına tecavüz edip öldürmesiyle alevlenen hikâye gerek halkın endişesi gerekse birtakım dedektif ve memurların araştırma/soruşturma görüntüleri ile başlıyor.

Through the Darkness Dizi Konusu

Belirli aralıklarla işlenen cinayetlerin ardından halkın pek çok kesimi korku içinde hayata devam ederken Song Ha-Young, Gook Young Soo ve diğer birkaç polis ise suçluyu yakalamak üzere canla başla mücadele ediyor. Suçüstü yapmak için çeşitli sokaklarda kamplar kurulsa da suçluya dair en ufak bir gelişme belirmiyor. Ve aslında bu noktadan sonra da dizinin Mindhunter kurgusu cereyan etmeye başlıyor. Artan cinayetler, çeşitlenen seri katil profilleri, farklı ölüm teknikleri sonucu, aralarından Song Ha-Young ve Gook Young Soo’nun da olduğu bir ekip ile FBI’ın yıllar evvel başlatmış olduğu “suçlu profil analizi” departmanı doğuş sancıları ile hayata bağlanıyor.

 

Tamamen gerçek bir hikâyeden uyarlanan Through the Darkness, özellikle suç-polisiye evrenine hâkim bireylerin yakından tanıyacağı görseller ile başladığında; akışın ateşleyici unsuru cereyan ediyor. Seri katil kalıbına uygun spesifik suçlu kimliği ile (kırmızı şapka, öldürdükten sonra ölü bedeni soymak …) karşımıza çıkan suçlu, bir yandan polisleri dar boğaza sürüklerken bir yandan da ölü bedenlerinin sayısını arttırıyor. Ve böylece dahiyane fikirli dedektiflerin fütürist görüşlü simgeleri de izleyici ile buluşmaya başlıyor. Seri katiller neden arttı? Ve biz onları nasıl durduracağız? Bunlara benzer basit önergelerle start alan ekip; katilin çocukluğuna kadar inmeye karar verdiğinde, onu kötülüğe iten nedenler araştırmak üzere yeni bir departman kuruyor. Henüz birkaç bölümü yayınlanan Through the Darkness, gelecek bölümler adına oldukça iddialı gözüküyor. 

Through the Darkness dizisi IMDB puanı: 7,0 / 10

 

Agui Maeumeul Ilgneun Jadeul Dizi Oyuncu Kadrosu ve Diğer Karakterler

Polisiye suç kategorisinde yer alan Through the Darkness dizisi birçok kişinin dikkatini çekmektedir. Özellikle polisiye dizi tutukunları tarafından merak edilen dizi 2022 yapımıdır. Henüz birkaç bölümü yayınlanan dizi konusuyla ilgi çekmektedir. Through the Darkness dizisinin oyuncu kadrosu da oldukça merak edilen sorular arasında yerini alıyor. Through the Darkness oyuncu kadrosu şu şekildedir:

Nam-gil Kim – Song Ha-Young

Jin Seon-kyu – Gook Young-Soo

So-jin Kim – Yoon Tae-Goo

Ryeoun – Jung Woo Joo

Gong Sung-Ha – Choi Gi Ja

Through the Darkness konusu nedir Through the Darkness IMDb puanı kaç Through the Darkness oyuncu kadrosunda kimler var Through the Darkness Through the Darkness fragman