THY'den son dakika! Türkiye-Ukrayna arasındaki uçak seferleri iptal edildi..

TAKİP ET

Türk Hava Yolları (THY) tarafından yapılan bir son dakika açıklamasında Rusya'nın saldırıları sonrası hava sahasını kapatan Ukrayna'ya bugünkü seferlerin iptal edildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Türk Hava Yolları (THY) resmi internet sitesinden bir son dakika bilgisi paylaşıldı. Yapılan açıklamada Ukrayna'nın hava sahasının yaşanan gelişmeler sonucunda yetkili birimler tarafından alınan karar doğrultusunda 24 Şubat 2022 tarihinde tüm sivil uçuşlara kapatıldığı bildirildi.



THY''nin açıklamasında belirtilen tarihte Türkiye ile Ukrayna arasındaki varış ve kalkış kapsamındaki tüm uçuşların iptal edildiği ve bilet işlemleri içinde misafirlerin çağrı merkezimizle iletişime geçebilecekleri istendi.



MİNSK İLE KİŞİNEV UÇUŞLARI DA İPTAL!

Ukrayna'nın hava sahasının kullanılarak gerçekleştirilen Belarus'un başkenti Minsk seferlerinin de iptal edildiği bilgisinin paylaşıldığı THY'nin açıklamasında aynı zamanda Moldavya'nın başkenti Kişinev uçuşlarının da aynı sebepten dolayı iptal edilmesine karar verildiği aktarıldı.



 

Türk Hava Yolları türkiye ukrayna seferler türkiye ukrayna seferleri sefer iptali 24 şubat seferleri thy bilet işlemleri