THY Hostes alımı olacak mı? 2022 THY hostes alımı ne zaman?

TAKİP ET

THY geçen sene hostes alımı gerçekleştirmedi. 2022 senesinde hostes alımının olması bekleniyor. THY hostes alımı olacak mı? THY'nin hostes alımının ne zaman olacağı araştırılmaktadır. 2022 THY hostes alımı ne zaman? Bu haberimizde hostes alımına ilişkin detayları sizler için derledik. İşte THY hostes alımı detayları...

Reklam
Reklam

Havayolu sektörünün en önemli çalışanları olan kabin memurları, , uçakta misafirlerle ilgilenme  de dahil olmak üzere birçok önemli görevi yerine getiren kabin memurları, bu alanda işe alınmak isteyenler tarafından bile yakından takip ediliyor. uzun süredir hostesler, özellikle de Türk Hava Yolları, işe alınmadı. Hostes alımı 2022'nin en çok beklenen alımları arasında yer alıyor. THY başta olmak üzere birçok farklı havayolundan alım beklentisi var. Hostes alımı şartları nelerdir?

Hosteslik nedir,hostes olma şartları nelerdir?

Uçuş görevlileri, yolcuların uçakta güvenli ve konforlu bir şekilde seyahat etmelerini sağlayan uçak personelidir. Uçağın işletilmesi için en önemli çalışanlar uçuş görevlileridir. Bu nedenle uçuş görevlisi olarak çalışanlara büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.   Hostesin görevleri şu şekilde sıralanabilir;   Yolcu biniş biletlerini kontrol eder. Yolculara koltuk bulmada yardımcı olur Yolculara uçuş ve uçuş güvenliği bilgilerini verir Uçuş sırasında yolcu ihtiyaçlarından sorumlu olur. Yiyecek ve içecek ikram eder. Uçuş sırasındaki sorunları, özellikle tıbbi sorunları havayoluna bildirir.

Çoğu zaman, en azından Hostes olabilmek için diplomalı olmanız gerekir. Tabii ki, önlisans ve lisans derecesi arayan şirketler var. THY genellikle hostes alımı için önlisans ve lisans  mezunu arayabilir. Ancak bu koşullar diğer firmalarda  biraz daha esnek olabilir. .   Hostes olma konusunda bulunabilecek diğer terimler;   İyi bir diksiyona sahip olma  İyi görünme ve  görünüme dikkat etme  Tüm firmalar için geçerli olmasa bile yabancı dil bilme  İyi insan ilişkileri   Temiz bir sabıka kaydına sahip olma  Görevi aksatan sağlık problemlerine sahip olmamak gerekir. Vücut/kilo uyumuna sahip olma.  Hostes kostümü giydiğinizde vücutta belli olan bir iz gibi Unsurları taşımamak   Erkek adaylar için askerlik şartı aranır.

Birçok firmanın 2022 senesinde hostes alımı yapması bekleniyor.

THY hostes alımı Hostes alımı 2022 THY hostes alım şartları