THY, Rostov, Minsk ve Kişinev'e yapılacak olan seferleri iptal etti!

TAKİP ET

Türk Hava Yolları (THY), 26 Şubat tarihine kadar Belarus'un Minsk kendine olan seferlerin iptal edildiğini duyurdu. Yapılan duyuruda ayrıca, 2 Mart'a kadar Rusya'nın Rostov kentine 4 Mart tarihine kadar da Moldova'nın Kişinev kentlerine gerçekleştirilmesi planlanan seferlerin iptal edildiği açıklandı.

Reklam
Reklam

Rusya ile Ukrayna arasında başlayan savaştan dolayı Türk Hava Yolları (THY) hava sahalarının kapatılması nedeniyle Ukrayna'ya yapılacak olan tüm seferlerini iptal etmişti. Yaşanan gelişmeler başka seferlerin de iptal edilmesine ve askıya alınmasına neden oldu. 



Seferlerin iptaline ilişkin THY’den yapılan açıklamada 26 Şubat tarihine kadar olan Belarus’un Minsk kendine yapılacak olan seferlerin iptal edildiği bilgisi paylaşılırken 2 Mart’a kadar Rusya’nın Rostov kentine 4 Mart tarihine kadar da Moldova’nın Kişinev kentlerine yapılması planlanmış olan seferlerinde iptal edildiği bildirildi.



Yapılan açıklamada ayrıca, uçuşları iptal olan yolcuların uçuş aksaklıkları sayfasında bulunan haklardan yararlanabilecekleri belirtildi.

Türk Hava Yolları Rostov Minsk Kişinev seferleri sefer iptali uçuş hakları ukrayna seferleri