Tibor Pleiss boyu kaç? Tibor Pleiss hangi takımda oynuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan-Tibor Pleiss karşılaşması

TAKİP ET

THY Avrupa Ligi'nde ikinci kez şampiyonluğa ulaşan ve bu büyük başarıyla ülkemizi gururlandıran Anadolu Efes Spor Kulübü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcuların yer aldığı bu ziyarete Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tibor Pleiss'in karşılaşması damga vurdu. Pleiss'in boyunu gören Erdoğan, şaşkınlığını gizleyemedi.

Reklam
Reklam

THY Avrupa Ligi’nde ikinci kez şampiyonluğa ulaşan ve bu büyük başarıyla ülkemizi gururlandıran Anadolu Efes Spor Kulübü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Kulüp yöneticileri, teknik heyet ve sporcuların yer aldığı bu ziyarete Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Tibor Pleiss’in karşılaşması damga vurdu. Pleiss’in boyunu gören Erdoğan, şaşkınlığını gizleyemedi. Anadolu Efes’in yıldızı Tibor Pleiss, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı şaşkına çevirdi. Kendisi 1.87 boyu ile dünyanın en uzun dördüncü lideri olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pleiss’in boyu karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Peki, TibOR Pleiss’in boyu kaç? Tibor Pleiss hangi takımda oynuyor? Tibor Pleiss kaç yaşında? İşte detaylar…

Tibor Pleiss Boyu Kaç?

Anadolu Efes’in 32 yaşındaki yıldızı Tibor Pleiss’in boyu 2 metre 22 santimdir. 




Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Pleiss Şaşkınlığı

THY Avrupa Ligi’nde üst üste iki kez şampiyon olma başarısı gösteren Anadolu Efes,
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve sporcuların yer aldığı ziyarette samimi bir sohbet ortamı vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a imzalı forma ve basketbol topu hediye edilirken futbolculara da saat hediye edildi. İlk olarak başkan ve teknik yönetimle fotoğraf çektiren Erdoğan, sporcuların hediye saatlerini de tek tek kendisi takdim etti. Bu sırada Anadolu Efes’in yıldız isim, Tibor Pleiss’in hediyesini almak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına geldiği anlarda yıldız basketbolcunun 2 metre 22 santimlik boyu ile Cumhurbaşkanı’nı şaşkına çevirdiği görüldü. Erdoğan’ın şaşkınlığı yüzüne yansırken gülümseten anlar kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.