TikTok çılgınlığı sınır tanımıyor! Sultangazi'de yabancı uyruklu Yolu trafiği durdurup şınav çekti

TAKİP ET

Tiktok'ta etkileşim alma çılgınlığı artık sınır tanımıyor. Bu defa İstanbul Sultangazi'de yabancı uyruklu bir kişi trafiği durdurarak yolun ortasında şınav çekti. Videonun TikTok için çekildiği öğrenilirken sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepki büyük oldu.

Reklam
Reklam

İstanbul'un Sultangazi ilçesinde meydana gelen olay son dönemlerde yaşanan TikTok çılgınlığını bir kez daha gözler önüne serdi. Sultangazi'de yabancı uyruklu olduğu öğrenilen bir kişi ilçenin en işlek caddesinde trafiği durdurarak Yol ortasında şınav çekti.
 

TikTok etkileşimi için

Sultangazi'de yolun ortasında şınav çeken şahsın bu görüntüleri TikTok hesabından paylaştığı tespit edildi. Sosyal medyada gelen tepkiler üzerine şahıs videoyu sosyal medya hesabından kaldırdı.
 

Gözaltına alındı

Diğer yandan sosyal medyada görüntülerin yayılması sonrasında şahıs polis ekipleri tarafından işyerinde yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülen ve hakkında işlem yapılan şahsın trafik güvenliğini tehlikeye sokulması suçundan adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Aynı zamanda şahsın sınır dışı edilmesi için işlemlerinin başlatıldığı öğrenildi.