Tiktok fenomeni anne kız Huriye ve Bengisu TV ekranlarına damga vurdu

TAKİP ET

Show TV'de yayınlanan Didem Aslan Yılmaz'la vazgeçme programında TikTok fenomeni anne kız Huriye ve Bengisu TV ekranlarına damga vurdu. Anne kızın anlattıkları hayatın olağan akışına uygun bulunmadı.

Reklam
Reklam

Show TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Didem Atlıhan Yılmaz'la vazgeçme programının yeni konukları TikTok fenomeni anne kız Huriye ve Bengisu oldu. Tiktok'ta başlarından geçenleri anlatmaya çalışırken yanlışlıkla Fenomen olduklarını söyleyen anne kız anlattıkları ile akıllara durgunluk verdi. TikTok fenomeni Huriye ve Bengisu’nun anlattıkları gerçeğe de çok uygun bulunmadı.

Didem Arslan Yılmaz'ın sunumu ile Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan vazgeçme programına bu defa da TikTok fenomeni Huriye ve kızı Bengisu katıldı. Kendilerine yapılan zorbalığı anlatmak için hesap açtıklarını söyleyen Huriye Akbaş, zaman içerisinde takipçilerin arttığını ve fenomen olduklarını iddia etti. Arabalarına takip cihazı konulduğunu, kimliği belirsiz kişiler tarafından evlerinin duvarlarına çekicilerle vurulduğunu, sürekli takip edildiklerini söyleyen anne kız herkesi şaşkına çevirdi.

Eniştesinin kendisini taciz ettiğini iddia etti

Didem Arslan Yılmaz da vazgeçme programının konuğu olan TikTok fenomeni Huriye Akbaş, kızı Bengisu ile birlikte yardım istedi. Eşi ve ailesi tarafından tehdit edildiğini iddia eden Huriye Akbaş, aynı zamanda eniştesinin kendisine uygunsuz mesajlar attığını da öne sürdü. Ailesinin zoruyla küçük yaşta evlendirildiğini dairede Nuriye Akbaş şu anda da rahatsız edildiğini öne sürdü.

Yardım çağrısı mı dolandırıcılık mı?

Didem Arslan Yılmaz da vazgeçme programına konuk olarak yardım isteyen TikTok fenomeni Huriye ve kızı Bengisu ile ilgili programa da çok sayıda ihbar telefonu geldi notla telefonla canlı yayına bağlanan izleyiciler Fenomen anne kızın yalan söylediğini iddia etti. Bugün bağlanan bir kişi ise Anne kızının kendisini 25 bin lira dolandırdığı öne sürdü.