Tiktok fenomeni Mika Can Raun skandalda pik yaptı! Kendisiyle beraber olmak isteyen adama verdiği cevap olay!

TAKİP ET

TikTok fenomeni Mika Can Raun, yaptığı açıklamalarla sosyal medya kullanıcılarını hayrete düşürmeye devam ediyor. Bugüne kadar birçok açıklaması olay yaratan TikTok fenomeni bu defa da kendisi ile birlikte olmak isteyen adama verdiği cevapla olay oldu. YouTube kanalından ahlaksız teklifi paylaşan fenomen, takipçilerinden de tepki çekti.

Reklam
Reklam

TikTok videoları ile tanınan ve son dönemlerde geçirdiği estetik operasyonlarla adından söz ettiren Mika Can Raun, bu defa da ahlaksız teklifle gündemde. Geçtiğimiz günlerde Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalına konuk olan ve cinsel yönelimi ile ilgili açıklamalarda bulunan sosyal medya fenomeni ahlaksız teklifler yağıyor.
Yavaş yavaş kadın olma yolunda ilerleyen TikTok fenomeni, sosyal medyada da geniş hayran kitlesine ulaşıyor.

Son dönemlerde sarı saçlı paylaşımları ile de dikkatleri toplamayı Başaran ünlü Fenomen, bu defa sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla kendi takipçilerinden de tepki gördü. Skandal üstüne skandal yaşayan Mika Can Raun, bir taksiyle seyahat ettiği sırasında kendisine yapılan ahlaksız teklifi anlattı ve nasıl geri çevirdiğini söyledi.
 

Ben pahalıyım diyerek geri çevirdi

TikTok fenomeni Mika Can Raun, Sosyal medyada bir uygulama üzerinden konuştuğu adamın kendisi ile beraber olmayı teklif ettiğini iddia etti. Adamın kendisine görüşmeyi çok istediğini söylediğini belirten TikTok fenomeni, kendisinin ise “ama ben pahalıyım” yanıtını verdiğini anlattı. Sosyal medya fenomeninin bu paylaşımı takipçilerinden de tepki çekti.

Sevgilisinin olduğunu açıklamıştı

Geçtiğimiz günlerde Yine sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan ve sevgilisinin olduğunu açıklayan TikTok fenomeni Mika Can Raun, Özel hayatın da İşlerin yolunda gitmediğini buyurdu. Raun, Sevgilisinin annesinin kendisini aradığını ve küfür ettiğini belirterek ilişkilerinin kötüye gittiğini açıkladı.
 

Samet Laçina görüntüleri olay yaratmıştı


Diğer yandan TikTok fenomeni Mika Can Raun Geçtiğimiz günlerde Kerimcan durmaz ve Samet Laçina ile eğlendi görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Videoda Kerimcan Durmaz’ı tokatlayan Mika Birgül Samet Laçina’nın ise göğüs uçlarını yalamıştı.