TikTok jeton hilesi nasıl yapılır? Tiktok bedava jeton hilesi

TAKİP ET

Tiktok jeton hilesi nasıl yapılıyor? Tiktok ücretsiz jeton hilesinin yolları nedir? Tiktok bedava jeton hilesi 2021 fiyatları nedir? Tiktok free.fun bakiye nedir? şeklinde ki sorular ve daha merak edilen pek çok ayrıntıyı sizler için haberimizde derledik.

Reklam
Reklam

Tiktok ücretsiz jeton hilesi 2021 fiyatları nedir?
Ünlü sosyal medya araçlarından biri olan Tiktok tarafından kısa bir zaman önce kullanıcıları için öe olarak açılan Tiktok Cüzdan sayesinde kullanıcılar, kazanç sonuçlarını doğrudan nakite çevirebiliyorlar, ayrıca arkadaşlarına hediye olarak gönderebiliyorlar ya da isterlerse diledikleri yere bu kazançlarını bağış yapabiliyorlar. Peki Tiktok jeton hilesi nasıl yapılıyor? Tiktok sınırsız bir şekilde ücretsiz bakiye hilesi nasıl yapılmaktadır? sorularının cevaplarına yazımzın devamında yer verdik.

Tiktok jeton nasıl kazanılıyor?
Tiktok jetonları kazanmka için uygulamaya ya da siteye giriş yapmanız ve sonrasında da bir yayın açmak için canlı yayın paneline giriş yapmanız gerekmektedir. Burada dikkat etmeniz gereken önemli bir husus bulunuyr o da şu ki, bu canlı yayını yapabilmeniz için biraz popüler olmanız gerekmektedir. Bu sebeple de birilerinin sizi takip ediyor olması gerek. Uygulama geliştiricileri tarafından bu sınr 1000 kişi olarak belirlenmiştir. 1000 kişilik takipçi sayısına ulaşıldıktan sonra canlı yayın açabiliyorsunuz ve bağış seçeneğiniz de aktif hale geliyor. 
Belli bir takipçi kitlesini kendinize çekmeyi başardığınz ve kotayı dda aştığınız zaman canlı yayınınızı izleyen takipçilerinizin size gönderdikleri bedavalar Tikto cüzdan hesabınızda birikmeye başlıyor. Gönderilen her bir hediyenin ayrı ayrı belli bir değeri bulunmaktadır. Size gönderilen hediyelerin her biri ödüldür ve sizin de başka kişilere gönderdiğini hediyeler cüzdanınıza eksi bakiye olarak yansımaktadır.
Canlı yayın için para kazanmanın bir diğer yöntemi ise kendinize bir tane sponsor bulmanızdır. Tabi bunu yapabilmek için de takipçi kitlenizin oldukça geniş olması lazım. Bazı büyük şirketler çok popüler olan hesaplara ulaşarak reklam tekliflerinde bulunuyorlar. Siz de takipçi sayınızı arttırdığınız zaman bu şekilde daha kolay ve daha çok para kazanabilirsiniz. 

Tiktok jeton fiyatları kaç TL?
Tiktok platformu üzerinde geçerli olan 1 adet jetonun fiyatı 0,7 Türk Lirasına denk gelmektedir. Ayrıca; 100 adet jeton biriktirdiğiniz zaman 50 tane elmas kazanmaya da hak kazanıyorsunuz. Platform üzerinde ki diğer kullanıcılar tarafından size yapılan bağışlar ise Tiktok Cüzdan 'a '' Elmas '' olarak yansıtılıyor. Toplam elmas sayınız 10.000 adeti geçtiğinde ise bunu heen nakite çevirerek küçük bir kesinti miktarı karşılığında banka hesabınıza aktarabiliyorsunuz. Toplanan elmaslarınzı paraya çevirmenin dışında hesabınızda ayrıca '' yükleme '' bölümü vardır. Para kazanmak için illa ki uygulamayı kullanmanıza gerek yok. Takip ettiğiniz kişilerin yaptıkları gönderilerine bağışta bulunmak isteyebilirisniz, fakat bunun için bir jetonunuzun olması gerekir ve jeton olmadan bu işlemi gerçekleştiremezsiniz. Bu durumda da para yatırarak jeton satın alma hakkınız bulunmaktadır.

Tiktok güncel jeton fiyatları nedir?
Tiktok üzerinden jeton satın alırken ödeme yapacağınız jeton fiyatı, kaç tane jeton alacağınıza göre değişmektedir. Güncel Tiktok jeton fiyatları ise şu şekildedir;
* 70 adet jetonun satış fiyatı 6,69 Türk Lirasıdır.
* 500 adet jetonun satış fiyatı 35 Türk Lirasıdır.
* 2000 adet jetonun satış fiyatı 134 Türk Lirasıdır.
* 5000 adet jetonun satış fiyatı 349 Türk Lirasıdır.
* 10.000 adet jetonun satış fiyatı 699 Türk Lirasıdır.
Tiktok 'ta sağlanan bütün jetonlar internet üzerinden kullanılmaktadır. Tiktok uygulaması, hiçbir banka ile ortaklaşa çalışmadığından dolayı uygulama içerisinde geçerli olan ödeme seçeneklerini kullanmanız gerekmektedir. Tiktok için geçerli olan ödeme seçenekleri ise şu şekildedir;
* Kredi kartı ile ödeme seçeneği
* Cepten ödeme seçeneği
* QR kod ile ödeme seçeneği
Yukarıda söz ettiğimiz ödeme seçenekleri Tiktok uygulaması kullanıcılar tarafından en çok tercih edilen ödeme yöntemleridir. Aynı zamanda, sistem tarafından kabul edilen sanal cüzdanlar sayesinde sembolik olarak da ödeme yapabiliyorsunuz. Tiktok uygulamasını çok daha prestijli olarak kullanmak istyorsanız eğer, ücretli ürünler ile seçmiş olduğunuz ödeme yöntemi saesinde kolaylıkla jeton elde edebilirsiniz.

Tiktok jeton ile ne gibi hediyeler satın alınmaktadır?
Tiktok jetonlarınız ile satın alabileceğiniz hedyeler şu şekilde sıralanmaktadır;
* Tiktok Kalp 10 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Gül 1 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Panda 5 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Yeteneği 250 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Nazar Boncuğu 5 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Çay 50 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Ud 300 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Merhaba 100 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Rainbow 100 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Lale 200 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Öpücük 150 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Legendary 1000 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Baklava 2 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Finger Heart 5 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Sun Cream 50 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Asa 150 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Ayıcık 100 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Para Yağmuru 999 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Big Love 25 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Yat 7499 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Carousel 2020 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Good Night 10 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Spor Araba 29.999 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Unicorn 5000 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Konser 500 jeton karşılığında satın alınmaktadır. 
* Tiktok Sunglasses 199 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Görkemli Şato 20.000 jeton karşılığında satın alınmaktadır.
* Tiktok Love Balon 699 jeton karşılığında satın alınmaktadır.

Tiktok jeton yükleme işlemi nasıl yapılmaktadır?
Tiktok jetonlarını yüklemek için öncelik olarak aşağıda yer alan adımları sırası ile takip etmelisiniz. İşte Tiktok jeton yükleme işlemi için gerekli olan adımlar;
* İlk önce Tiktok hesabınıza giriş yapmanız gerekiyor.
* Hesaba giriş yaptıktan sonra da '' Profil Bilgileri '' kısmına giriş yapmalısınız.
* Sağ üst köşede yer alan üç nokta simgesine tıklayacaksınz.
* Buraya giriş yapınca karşınıza Tiktok cüzdan bölümü çıkacak ve bu kısıma tıkladığınız zaman bütçenize göre ayarlanmış olan farklı seçenekler karşınıza çıkacak.
* Buradan istediğiniz seçeneği seçerek ücretini ödeyebilirsiniz ve bu şekilde satın alım işleminizi gerçekleştirerek hediye olarak kullanma hakkına sahip oluyorsunuz. 

Tiktok 29.999 jeton fiyatları nedir?
Tiktok jeton satın almak istediğiniz zaman, her bir jeton için ödemeniz gereken miktar 0,96 kuruş olarak belirlenmiştir. Bu yüzden de 29.999 adet jeton almak istediğiniz zaman da toplamda 2.915 Türk Lirası ödemek zorundasınız.

Tiktok 7000 jetonun fiyatı nedir?
Tiktok kullanıcıları tarafından en çok tercih edilen jeton miktarı 7000 jetondur. Bu sebeple de Tiktok hesabınızda 7000 jeton sahibi olmak istiyorsanız eğer tam tamına 679,99 Türk Lirasın gözden çıkarmanız gerekiyor. Tiktok 'ta hiçbir şekilde para harcamadan herhangi bir hile yolu ile para kazanılabilir mi? sorusu ise pek çok kullanıcı tarafından sorularak erak edilmektedir. Sorunun cevabını sıradaki başlığımzda sizin için anlattık. 

Tiktok jeton hilesi nasıl yapılıyor?
Tiktok jeton hilesi nasıl yapılıyor? sorusunun cevabını bulmak için Google Play 'de ki ücretsiz kodu ya da App Store mağazasında yer alan ücretsiz haritaları kullanarak bedava jeton kazanabilirsiniz. Aynı zamanda elde ettiğiniz bu kodları Apple Store Cüzdan Kodları ya da Google Play Store Cüzdan Kollarını kullanarak da Tiktok platformu üzerinde kolaylıkla jetona çevirebilirsiniz. Yani, bu kodlar sayesinde de kolay bir şekilde para kazanabilirsiniz. Cüzdan kodunu satın alabileceğiniz bazı siteler mevcuttur. Bu siteler ise şu şekildedir;
* D & R Mağazaları 'ndan cüzdan kodu satın alabilirsiniz. 
* Hakmar Alışveriş Marketleri 'nden cüzdan kodu satın alabilirsiniz. 
* UCZ Market 'ten cüzdan kodu satın alabilirsiniz. 
* Adese Mağazaları 'ndan cüzdan kodu satın alabilirsiniz. 
* Media Mark Mağazaları 'ndan cüzdan kodu satın alabilirsiniz. 
* Teknosa Mağazaları 'ndan cüzdan kodu satın alabilirsiniz. 
* CarrefourSa Alışveriş Mağazaları 'ndan cüzdan kodu satın alabilirsiniz. 
* BİM Market 'lerden cüzdan kodu satın alabilirsiniz. 

Tiktok jeton hilesi Apk 2021 nasıl yapılıyor?
Sistemde olduğu gibi, Google Play Store ile IOS olmak üzere Tiktok uygulaması için jeton dağıtımı yapacaklarını size bildiren pek çok APK uygulaması bulunmaktadır. Bu uygulamaların neredeyse hepsinin ana mantığı ise kullanıcılarına reklamları izletmektir. 
Sizler karşınza çıkan reklamları sonuna kadar izliyorsunuz ve uygulama geliştiricileri de sizin izlemi olduğunuz bu reklamlar sayesinde reklam veren kişiler tarafından para kazanmaktadırlar. Ancak; ne yazık ki jeton olarak bunun size herhangi bir dönüşü olmuyor. Bu yüzden de bu şekilde yapılan hilelere kanmadan canlı yayın açarak jetonlarınızı kazanmanız gerekiyor. 

Tiktok jeton hilesi nasıl yapılır? 2021 Tiktok bedava jeton hilesi Tiktok