Tiktok jeton kazanma yolları nelerdir? Tiktok jeton hilesi nasıl yapılır? Tiktok para kazanma yöntemleri

TAKİP ET

Günümüzde birçok insan tarafından aktif olarak kullanılan TikTok uygulaması genç kullanıcıların dikkatini çekiyor. Son zamanlarda popüler olan Tiktok uygulamasında jeton hilesi nasıl yapılır? Sorusu pek kişi tarafından araştırılıyor. TikTok bedava jeton nedir? Tiktok altın hilesi nasıl yapılır? Tiktok jeton alma işlemleri nedir? Tiktok coins hilesi yapma yöntemleri nelerdir? Gibi sorular kullanıcılar tarafından araştırılıyor. İşte tüm detaylar haberimizde…

Reklam
Reklam

Günümüzde teknoloji ile birlikte yeni gelişmeler, yeni uygulamalar da birbirini takip etmektedir. Kullanılan pek çok uygulamadan biri olan TikTok uygulaması şimdilerde özellikle gençlerin kullandığı popüler bir sosyal medya platformudur. Çin menşeili olan bu uygulama, daha önceleri Musical.lyadı ile piyasaya sürülmüştür. Ancak TikTok ismine geçiş yaptığından beri birçok kişi tarafından kullanılmaya başlanmış olup her geçen gün bu kullanıcı sayısını arttırmaya devam etmektedir.
Ülkemizde de çok sık kullanılan TikTok uygulaması, pek çok kişi tarafından kullanılmaktadır. İçerik oluşturulabilen bu uygulamada başarılı ve özgün içerik paylaşımları yapmak önemlidir. Tiktok uygulamasını aktif olarak kullanan kullanıcılara TikToker denmektedir. TikTokerlar tarafından kullanılan uygulamada jeton kazanabilmek için neler yapılabileceği araştırılmaktadır. Tiktok jeton hilesi nedir? Tiktok uygulamasında jeton nasıl alınır? Sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları…

TikTok jeton hilesi nedir?
Her geçen gün popülerliği artan TikTok uygulamasında para yatırarak, jeton satın alma işlemi yapabilirsiniz. Tiktok uygulamasında tanınmak ve fenomen olmak isteyenlerin satın almak istediği jetonlar 1000 takipçiye ulaşan hesaplara otomatik olarak jeton satın alma seçeneği yollamaktadır. iOS işletim sistemi ve Android işletim sistemine sahip telefon ya da tabletlerde bulunan uygulamaya jeton almak isterseniz AppStore ya da Google Play Store’dan cüzdan kodu satın alabilirsiniz. TikTok uygulamasına ücret karşılığı jeton satın alabilmek için yapmanız gerekenler şu şekilde;

TikTok hesabınıza giriş yapın.

Uygulamada yer alan Profil bölümüne tıklayın.

Sağ üst köşede bulunan üç noktaya dokunun.

Karşınıza çıkan sekmede TikTok cüzdan alanına giriş yapın.

Belirlenen ücret karşılığında burada bulunan seçeneklerden istediğinizi seçebilirsiniz.

Ücret karşılığında başka kullanıcılara hediye olarak gönderim yapabilirsiniz.
Tiktok jeton kazanma yolları nelerdir?
TikTok jeton hilesi kazanmak isteyen kişiler uygulamada bulunan canlı yayın kısmına gitmelidir. TikTok uygulamasında kullanıcılarının canlı yayın açabilmeleri için en az 16 yaşında olması ve 1000 takipçi sayısına sahip olması gerekir.  Uygulama kullanıcılara hem 16 yaş sınırı hem de popülerlik sınırı belirlemiştir. Tiktok uygulaması geliştiricilerinin belirlediği 1000 takipçi sayısına ulaştığınızda canlı yayın yapabilme hakkını elde edebileceklerdir. Bu sınıra ulan kullanıcılar bağış kabul edebilme hakkı da elde edebileceklerdir. İstenen kriterleri sağlayan kullanıcılar takipçilerinin gönderdiği para ve hediyeleri TikTok Cüzdan (Wallet) kısmında jetona dönüştürülebilirler.

TikTok jeton paraya çevrilme yolları nelerdir?
Uygulama üzerinden jeton toplayıp para kazanabilmek için bağış sistemi ile çalışmanız gerekmektedir. Bağış sistemi ile çalışabilmek için ise TikTok hesabınızda bulunan bağış özelliğini aktive etmeniz gerekmektedir.
Uygulamada canlı yayınlar ile elde edilen jetonlarınızda belirli oranlarda kesintiler olsa da ileriye dönük kesinti yapılmamaktadır.
Uygulamada takipçiler tarafından gelen hediyeler ile takipçiler kendi reklamlarını da yapabilirler.
Hesapta biriken jetonlar nakit paraya çevrilebilmektedir. Size gönderilen hediye jetonları sizlerde bir başka kullanıcıya hediye olarak gönderebilirsiniz.
TikTok sınırsız jeton hilesi yapmak isteyen fakat jetonları yetersiz kalan kullanıcılar kendilerine sponsorlar bulabilirler. Sponsor bulabilmek için ise oldukça geniş bir kitleye hitap etmeniz gerekmektedir. Popüler bir uygulama haline gelen Tiktok uygulaması işletmelerin reklam vermesine de olanak tanır.

TikTok jeton hilesi nedir? Tiktok jeton hilesi nasıl yapılır?
TikTok uygulaması üzerinden satın alınan jetonların bir tanesinin fiyatı 0.7 TL’ye karşılık gelmektedir. 100 jetona ulaşan kullanıcılar bu jetonlar ile 50 elmas kazanma hakkına sahip olur. Elmaslar diğer kullanıcıların sevdiği ve beğendiği kullanıcılara, TikTok uygulaması üzerinden yaptığı bağışların TikTok cüzdanında toplanmış şeklidir. TikTok cüzdanında 10.000 elmasınız bulunan kullanıcılar bu elmasları paraya çevirebilir ve banka hesabınıza para olarak aktarabilirsiniz.
TikTok uygulamasında jeton hilesi ile ilgili olarak bir yöntem bulunmamaktadır. TikTok uygulaması üzerinde jetona sahip olmak isteyen kişiler jetonları satın almak zorundadırlar. TikTok jeton satın almak isteyen kişiler için güncel jeton fiyatları şu şekildedir;

500 Jeton: 35 TL

2000 Jeton: 134 TL

5000 Jeton: 349 TL

10000 Jeton: 699 TLTikTok uygulaması üzerinden gerçekleştirilen tüm jetonların işlemleri sanal ortamda üzerinden yapılmaktadır. Uygulamanın herhangi bir banka ile anlaşması yoktur. TikTok, kullanıcılarına sadece uygulama üzerinden ödeme yapmalarını istemektedir.

QR Kod ile Ödeme Cepten Ödeme
Kredi Kartı ile yapılan ödeme yöntemleri kullanıcıların en çok tercih ettiği ödeme şekilleri arasında yer almaktadır.


Tiktok’tan Nasıl Para Kazanılır?
Tiktok uygulaması yaptığı sistem ile herhangi bir hile yapılmasına müsaade etmemektedir. Sadece hile yapılması değil ücretsiz jeton hakkını da kullanıcılara vermemektedir. Ücretsiz jeton sağlanabildiğini söyleyen pek çok kişinin söylediği şey aslında reklam yoluyla jeton elde etmektir. AppStore ya da Google Play Store üzerinden ücretsiz jeton elde etmek mümkün değildir. Bu yüzden jeton kazanmak isteyen kullanıcılar hem vaktini hem de parasını boşa harcamamak adına TikTok üzerinden canlı yayınlar yaparak ek gelir  elde etmeye çalışmalıdır.
 

tiktok tiktok jeton tiktok jeton hilesi tiktok para kazanma yolları