Tiktok'taki ölümcül oyun can aldı

TAKİP ET

Tüm dünyada TikTok çılgınlığı devam ederken kötü haberler de geliyor. Son dönemlerde tik tok da viral hale gelen bir oyun bir çocuğun daha canına mal oldu. 14 yaşındaki çocuk boğulma oyunu sebebiyle hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Tik tokta korkunç oyunlar can almaya devam ediyor.30 yaşındaki İskoçyalı kadın oğlunun tepkisiz halde yatarken bulunca hemen eve sağlık ekiplerini çağırdı. Yapılan incelemeler sonucunda 14 yaşındaki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Çocuğun ölümüne dair şüpheli bir durum bulunamadı ancak anne daha sonra oğlunun tik tok da viral olan bir boğulma oyununa katıldığını tespit etti.

Ölümcül oyun can almaya devam ediyor

Tik tokta son zamanlarda çok sayıda ölümcül oyun dolaşıyor. Onlardan biride kullanıcıların nefeslerini ne kadar süre tutabileceklerini ölçen boğulma oyunu. 14 yaşındaki çocukta bu akıma katılarak nefesini tutmaya çalıştığı için boğularak öldü. Oyun sırasında beyine giden oksijen kısıtlandığı için potansiyel olarak nöbetlere sebep oluyor aynı zamanda ölümle de sonuçlana biliyor.

Çocuklar büyük tehlikede

Oğlunun hayatını kaybetmesinin ardından harekete geçen İskoçyalı kadın gençleri bu konuda uyardı. TikTok’daki bu tehlikeli oyun sebebiyle hem çocuklar hem de gençler büyük bir tehlike altında. Gençlerin beğeni almak uğruna böyle tehlikeli oyunları oynamaması gerektiğini düşünen kadın, ailelerin de çocuklarının girdiği platformları kontrol etmesini istedi.