TikTok uygulamasında takipçi artırma hilesi

TAKİP ET

Dünyaca ünlü uygulamalardan biri olan TikTok uygulaması birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. TikTok sayesinde kullanıcılar ünlü olabilmektedir. Bu sebeple kullanıcılar takipçilerini arttırmaya çalışmaktadır. TikTok uygulamasında takipçi artırmak için yapılabilecek hileleri haberimizde derledik. İşte detaylar...

Reklam
Reklam

Ülkemizde ve dünyada en popüler uygulamalardan biri olan TikTok uygulaması ünlü olmayı ve para kazanmayı sağlayabilmektedir. Ancak bu gibi durumlara erişebilmek için belli bir takipçiye sahip olunması gerekmektedir. Yüksek takipçi sayılarına ulaşmak isteyen, paylaşımlarıyla ve canlı yayınlarıyla para kazanmak isteyen kullacılar için bedava şekilde nasıl takipçi artırılabileceğini sizler için araştırdık. 

TikTok uygulaması için takipçi artırma nasıl yapılır?

TikTok uygulamasında takipçi artırmak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemlerden birkaçı şu şekilde sıralanabilir:

Kullanıcılar arama motorundan ücretsiz takipçi yapabilecekleri program veya siteleri araştırabilirler. Böylelikle ücretsiz bir şekilde takipçi sayılarını yükseltebilirler. 

Diğer bir seçenek ise ücretli bir şekilde takipçi satın alabilirler. Ücretli takipçi satın almak isteyen kullanıcılar en az 10 TL gibi fiyatla 100.000 takipçiye kadar ulaşabilirler.

Her iki seçenekte de kullanıcılar TikTok hesapları için organik veya karışık takipçilere sahip olabilirler. Bu yöntemler ile takipçilerinizi artırarak keşfete düşme oranınızı artırabilir, canlı yayın açabilir ve canlı yayından gelen hediyelerle para kazanabilirsiniz. 

hilesi.xyz adresinden TikTok takipçi artırma

https://hilesi.xyz/tiktok/ adresine tıklayarak ücretli veya ücretsiz takipçi artırma seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Şifresiz, telefon numarası istemeyerek %100 gerçek takipçilere ulaşabileceğiniz sitede günden en fazla 5000 takipçiye erişebilirsiniz. Takipçi miktarları için;

TikTok uygulamasında canlı yayın açabilmek için en 1.000 takipçiye ihtiyacınız var.

2.500 adet %100 gerçek takipçiye ulaşabilirsiniz. 

4.000 takipçi seçeneğine tıklayarak kullanıcı adınızı girmeniz ilk adımda yeterlidir. Ardından takipçiler sayfanıza otomatik olarak gelecek.  Aktifleşirmeyi unutmayınız. Sonrasında doğrulama ekranı gelecektir. Gelen doğrulama ekranında alt alta gelen tüm doğrulamaları doğru işaretlemeniz gerekmektedir. Doğrulamayı yanlış veya eksik yapmanız durumunda takipçi artırma işlemi tamamlanamaz ve yarıda kalır. 

Takipçi artırma sisteminde yer alan doğrulama ekranı 5 aşamadan oluşmaktadır. Bunlar:

Sitede giriniz.

Sitede 2 dakika yer alan sayfaları geziniz. 

Gezinti esnasında dikkatinizi çeken reklama tıklayınız. 

Tıkladığınız reklam sayfasında en az 30 saniye kadar durunuz. Böylelikle 5 aşamadan oluşan site tıklama işlemini tamamlamış oluyorsunuz. Ardından "Doğrulamayı Kontrol Et" butonuna basınız. Bu şekilde takipçi aktarma işlemi başlamış olacak. 

Yukarıda verilen işlemlerin ardından "Yaptığınız İşlemleri Kontrol Ediyoruz" sayfasına yönlendirileceksiniz. Doğrulanmanın onaylanmasının ardından ise belirli aralıklarla sayfayı yenilemeniz gerekecek. Doğrulamanın doğru bir şekilde tamamlanması durumunda "Tebrikler" sayfası karşınıza çıkacak. Son olarak TikTok hesabınıza girdiğinizde seçtiğiniz kadar takipçinizin hesabınıza yüklendiğini göreceksiniz. 

TikTok uygulamasında bedava takipçi hilesi

Ücretli TikTok takipçisi almak istemeyen kullanıcılar nasıl bedava takipçi alabileceklerini araştırmaktadır. Okuyucularımıza kolaylık olması adına haberimizde hangi programlardan bedava takipçilere ulaşabileceklerini detaylı bir şekilde anlattık. İşte detaylar...

Google Play üzerinden ücretsiz türkçe program olan TikFamous uygulamasını indirerek istediğiniz takipçi sayısına ulaşabilirsiniz. 

TikFans uygulaması ile hem istediğiniz kadar takipçi hem de istediğiniz kadar beğeni sayısına ulaşabilirsiniz. 

TikPlus uygulaması ise TikFans uygulaması gibi takipçi ve beğeni sayınızı artırmada yardımcı olacak uygulamalar arasında yerini almaktadır. 

2022 ücretsiz TikTok takipçi artırma

TikTok hesabınıza programlı veya site üzerinden takipçi yükseltme işlemini yaptıktan sonra takipçilerinizi hesabınızda tutabilmek adına diğer sosyal medya hesaplarını takip etmeli, gündemden haberdar olmalı buna uygun videolar çekip yüklemelisiniz. Ayrıca aktif olarak paylaşım yapmanız durumunda diğer hesaplar üzerinden takipçi yükseltebilirsiniz. 

TikTok takipçi artırma hilesi 

TikTok uygulamasında ücretli bir şekilde takipçi artırabilirsiniz. Kullanıcı adınızı girerek ve satın almak istediğiniz seçeneği tercih ederek ücretli bir şekilde instatakipci.com sitesinden aşağıda yer alan fiyatlara takipçi satın alabilirsiniz. 

15 TL karşılığında 100 takipçi,

30 TL karşılığında 250 takipçiyi %20 kâr ile elde edebilirsiniz. 

50 TL karşılığında 500 takipçi,

Ve sadece 199,75 TL karşılığında 2500 takipçi kazanabilirsiniz. 

Bu site SSL Güvenlik Sertifikalarına sahiptir. Bu sebeple kullanıcılarına fazlasıyla güvenilir bir ortam sağlamaktadır. Ayrıca 3D Secure koruma yöntemleri sayesinde şifre girişi yapma sorunu olmadan takipçi satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

takipavm.com sitesinde ise 10 TL'den başlayan fiyatlarla takipçi arttırabilirsiniz. Böylelikle canlı yayın açarak para da kazanabilirsiniz. Artan takipçi sayınız ve açtığınız canlı yayınlar sayesinde keşfete düşerek fenomen olabilirsiniz. Siteye ait fiyatlandırma şu şekildedir:

100 takipçi 10 TL,

500 takipçi 50 TL,

1.000 takipçi 75 TL,

2.500 takipçi 100 TL,

10.000 takipçi 400 TL olarak berlirlenmektedir. 

Kredi kartı ile takipçi sayınızı yükseltmek için ödeme yapabilirsiniz.

takipbonus.com sitesinde tarafından takipçi yükseltmek isteyen kullanıcılar fiyatlara şu şekilde ulaşabilir: 

100 takipçi 10 TL,

500 takipçi 50 TL,

1.000 takipçi 100 TL,

2.500 takipçi 199 TL,

5.000 takipçi 499 TL,

10.000 takipçi 750 TL,

25.000 takipçiye ise 1.500 TL gibi bir ücretlendirme ile erişebilirsiniz. Kredi kartı veya banka kartı ile ödeme yapmanızın ardından takipçiler aktif halde hesabınıza yüklenmektedir. 

Yukarıda yer alan siteler dışında blogamca.com, tiktokhilede.com ve gramtakipci.com sitelerinden de takipçi satın alabilir ve beğeni sayınızı yükseltebilirsiniz. Ayrıca sadece arama motorundan site aratarak değil Google Play veya App Store mağazalarından TikMaster gibi çeşitli ücretsiz programlarla beraber beğeni ve takipçi yükseltebilirsiniz. 

instatakipci.com aracılığıyla TikTokta takipçi ve beğeni elde etme

Tiktokta çektiğiniz videolara daha çok beğeni gelmesini ve tiktok hesabınızın takipçi sayısını arttırmanız instatakipci.com adresi ile artık çok kolay. Hiçbir fiyat ödemeden Tiktok takipçi hilelerine ulaşabilmeniz için aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. 

Buradan tiktok hizmetleri seçeneğine tıklayın,

Tiktok hesabınızdaki takipçilerin Türk mü yoksa yabancı uyruklu mu olmasını istediğinizi belirleyin. 

Tanımlanmasını istediğiniz seçenekler belirleyin.

Ardından buraya tıklayarak “ tiktok takipçi satın al” linkine ulaşabilirsiniz.

“ Tiktok takipçi satın al” linkine tıkladıktan sonra takipçi satın almak istediğiniz hesabınıza ait bilgileri girin.

Aynı sayfada hesabınıza yüklenmesini arzu ettiğiniz takipçi sayısını belirtmeniz gerekmektedir. 

Takipçileri satın almak için sepete ekle seçeneğine tıklayın.

Sepet üzerinden Ödeme İkonuna tıklayın

Ödeme işlemini tamamladığınızda takipçileriniz hesabınıza aktarılacaktır. 

Bu sitede ödemelerinizi; havale veya EFT, Pay TR seçenekleri üzerinden tercihinizi yaparak gerçekleştirebilirsiniz. Bu sayfadaki ödeme işlemleri %100 güvenilirdir. 

Bu site aracılığıyla TikTok’ta videolarınız insanlara daha kolay ulaşabilir ve ünlü olabilirsiniz.

-15 TL karşılığında 100 takipçi,

-30 TL karşılığında 250 takipçiyi %20 kâr ile elde edebilirsiniz. 

-50 TL karşılığında 500 takipçi,

-Ve sadece 199,75 TL karşılığında 2500 takipçi kazanabilirsiniz. 

Bu site SSL Güvenlik Sertifikalarına sahip olduğu için kullanıcılarına fazlasıyla güvenilir bir ortam sağlamaktadır. Ayrıca 3D Secure koruma yöntemleri sayesinde şifre sorunu olmadan takipçi satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Hiçbir ücret ödemeden Tiktok takipçisi satın alabileceğiniz siteler

Sizler için Tiktok’ta takipçi ve beğeni arttırma sitelerini araştırdık. İşte Tiktok’ta daha kolay etkileşim alabilmenizi sağlayacak siteler ve fiyatları;

Tiktok hesabınıza arzu ettiğiniz kadar takipçi ve beğeni gelmesini medyaclub.com adresi üzerinden sağlayabilirsiniz.

takipbonus.com adresinden 10 TL ve üzeri fiyatlara istediğiniz kadar takipçi satın alabilirsiniz. Ayrıca sadece 36 TL ödeyerek 10.000 takipçiye sahip olabilirsiniz. 

Sadece 4,99 TL’den başlayan ücretler ile dilediğiniz kadar takipçi satın alabilirsiniz. Çok düşük bir ücret ödeyerek takipçi sayınızı arttırmak istiyorsanız hemen sosyalmedyaofisi.com adresine girin ve bu fırsatı kaçırmayın. 

sosyalajansiniz.com adresi üzerinden isteğiniz kadar takipçi elde edebilirsiniz. 

iyismm.com adresinden 10 TL’den başlayan fiyatlar ile takipçi ve beğeni satın alabilirsiniz. 

takipavm.com adresi üzerinden takipçi satın alabilirsiniz.

instatakipci.com adresinden dilediğiniz kadar takipçiyi çok uygun fiyatlara alabilirsiniz.

fivesosyalmedya.com adresi sayesinde tiktok uygulamasında beğeni ve takipçi kazanabilirsiniz.

saglamsosyalmedya.com üzerinden ücretsiz ve çok uygun fiyatlarla istediğiniz takipçi sayısına ulaşmanız artık çok kolay. 

tr.medya.co adresi üzerinden sadece 10 TL’ye takipçi satın almanız mümkün.

5 TL’den başlayan ücretlerle takipçi satın almanız yekmedya.com sayesinde mümkün. Hemen yekmedya.com sitesine girin ve dilediğiniz kadar takipçiye ulaşın.

Hemen Medyamagaza.com adresine gir, takipçi satın al ve Tiktok’ta paylaşımlarının hızla yayılmasını sağla. 

Sadece buraya tıklayarak Tiktok’ta beğeni, takipçi ve izlenme satın alabilirsiniz. Hemen tıklayın ve dilediğiniz takipçi sayısına sahip olun.

Bütün sosyal medya hesaplarınızdaki etkileşimi sihirlimedya.net adresi ile arttırabilir ve hesaplarınıza takipçi satın alabilirsiniz. 

takipcimedya.net adresinden takipçi satın al ve sosyal medya kullanmanın tadını çıkar.

medyaclub.com adresi üzerinden takipçi satın alabilirsiniz.

takipcibayiniz.com sayesinde dilediğiniz takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

takipcibayiniz.com sayesinde dilediğiniz takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

Sadece 19,90 TL’den başlayan fiyatlarla entakipci.com üzerinden istediğiniz kadar takipçi sayısına ulaşabilirsiniz.

takip2018.com sadece 6 TL ödeyerek dilediğiniz takipçiye ulaşmanızı sağlyacaktır.

oiyi.net adresine gir ve takipçi kazan!

10 TL’den başlayan ücretlerle takipçi kazanmanız için instagramtakipcileri.net sayfasına girmeniz yeterli olacaktır.

Sınırsız takipçi kazanmak munuya.com adresinde çok kolay! Sadece 20 TL ödeyerek sınırsız takipçi satın alabilirsiniz.

esosyal.org adresine girerek sadece 10 TL karşılığında Tiktok takipçisi kazabilirsiniz.

sosyalmedya.com üzerinden beğeni ve takipçi kazanabilirsiniz.

Dilediğiniz kadar takipçi satın alabilmek için hemen medyadio.com  adresine girin.

klasgame.com sayesinde çok ucuz fiyatlara takipçi ve beğeni satın alabilirsiniz.

Çok az ücret ödeyerek güvenli bir şekilde takipçi satın almak istiyorsanız takipkutusu.com adresine girin. Sadece 10 TL’den başlayan fiyatlarla takipçi satın alabilirsiniz.

okmedya.com ve igsifresiz.net adresleri ile dilediğiniz kadar takipçiye ulaşabilirsiniz.

Tiktok’ta fenomen olmak istiyorsanız hemen buraya tıklayın ve dilediğiniz kadar takipçiye ulaşın.

igsifresiz.net ile sınırsız tiktok takipçi hilesi

igsifresiz.net adresi üzerinden 100.000 takipçiye ulaşmanız artık çok kolay. Bunun için öncelikle sitede bulunan kutucuğa gönderi linkini yazmanız gerekmektedir. Ardından miktar kısmına 10 yazıp ücretsiz bir şekilde beğeni ve takipçi kazanabilirsiniz. İncelemek için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. 

Tiktok ücretsiz takipçi hilesi ile hediye almak

takipavm.com, musically, takipbonus.com, fenomenpanel.com ve tiktokhizmetleri.club gibi sitelere giriş yaparak binlerce takipçi kazanabilirsiniz. Ayrıca kazandığınız takipçiler sayesinde hediye kazabilirsiniz.

Tiktok takipçi satın alma siteleri

takipbonus.com adresine gir ve takipçi kazan!

grupsosyal.com sayfası ile çok uygun fiyatlara takipçi satın alabilir ve siz de Tiktok’ta etkileşiminizi arttırabilirsiniz. 

Sadece 6 TL ödeyerek Tiktok’ta izlenme satın almak için hemen buraya tıkla!

takipavm.com adresi ile hiçbir ücret ödemeden takipçi kazanabilirsiniz.

Tiktok’ta anında fenomen olmak istiyorsan hemen musically indir!

fenomenpanel.com adresine kayıt olup siz de dilediğiniz kadar takipçiye sahip olabilirsiniz. 

Ücretsiz olarak izlenme kazanmak tiktokhizmetleri.club sitesi sayesinde mümkün. Sen de tiktokhizmetleri.club sitesine gir ve Tiktok’ta fenomen ol. 

takipavm.com adresi sayesinde hiçbir ücret ödemeden takipçi ve izlenme kazanabilirsiniz.

Tiktok ücretsiz takipçi arttırma

Tiktok kullanıcıları hızlı bir şekilde fenomen olmayı ve Tiktok sayesinde para kazanmayı istemektedir. Artık bu isteği gerçekleştirmek çok kolay!  Tiktok’ta takipçi ve izlenme kazanmanızı sağlayacak ücretli veya ücretsiz birçok site bulunmaktadır. Ücretli veya ücretsiz olan bu siteler sayesinde bir gecede 10.000 takipçi kazanabilir ve keşfete düşüp fenomen olabilirsiniz. 

bayigram.com

Takipçi hilesi ücretsiz Türkçe ( Play Store ve Apple Store’da)

instatakipci.com

takipavm.com

Gibi siteler aracılığıyla binlerde takipçiye hiçbir ücret ödemeden ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz kadar organik takipçi, beğeni ve izlenme kazanmak istiyorsanız bu sitelere hemen göz atabilirsiniz.

Takipçi satın alma programlarını kullanmak dışında Tiktok’ta fenomen olabilmeniz için aşağıdakileri yapmanız yeterli olacaktır. 

Tiktok’ta fenomen olma yöntemleri

Öncelikle yapmanız gereken bir hedef kitle belirlemek.

Profilinizi aktif olarak kullanmanız fenomen olmanızı sağlayacak önemli bir unsurdur.

Güncel akımları ve müzikleri takip ederek keşfete düşebilir ve daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.

Özgün bir hesap oluşturun.

İlginç paylaşımlar yapın.

Videolarınızı etkileşimin fazla olduğu saatlerde paylaşın.

Tiktok fenomenlerini takip edin.

Hashtag (#) sayınızı arttırın.  

Çekilişlerde ve canlı yayınlarda aktif olarak bulunun.

Videolarınızda yeni fikirler kullanın.

Trend akımlara katılın.

İlgi çekici bir kullanıcı adı tercih edin.

Samimi olun.

Efekt uygulayın.

Yüksek görüntü kalitesi olan paylaşımlar yapın.

Düzenli paylaşım yapın.

Güler yüzlü ve samimi olun.

Diğer sosyal medya alanlarında da paylaşım yapın.

Etiket kullanın. 

Ağır çekim kullandığınız paylaşımlar yapın.

Düet yapın.

Kıyafet değiştirme videoları veya resimler paylaşımlarınız arasında yer alabilir

 

tiktok takipçi arttırma tiktok takipçi arttırma yolları tiktok takipçi arttırma bedava tiktok takipçi arttırma nasıl yapılır tiktok takipçi arttırma uygulaması