Tiktok uygulamasından logosuz video nasıl indirilir? Tiktok filigransız video indirme

TAKİP ET

Dünya üzerinde birçok kullanıcıya sahip olan Tiktok uygulaması ile kullanıcılar eğlenceli videolar çekmeye devam ediyor. Kimi sadece izlemek için kullanırken kimi kendi videolarını çekiyor. Bu uygulamada en çok yapılanlardan biri ise videoları indirme. Lakin kullanıcılar videoları uygulamanın logosu olmadan nasıl indireceklerini merak ediyor. Peki Tiktok uygulamasından logosuz video nasıl indirilir? İşte konuya ilişkin detaylar...

Reklam
Reklam

Dünya üzerinde birçok kullanıcının kullandığı uygulamalardan biri TikTok uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde kullanıcılar çeşitli videolar çekerek takipçileri ile paylaşırken aynı zamanda başkalarının videolarını da izleme şansını elde ediyor. Kullanıcıların bu uygulama üzerinde yaptıkları bir başka eylem ise videoları indirmek oluyor. Kullanıcılar videoları logosuz indirmek istiyor. Peki TikTok videoları logosuz nasıl indirilir? İşte konuya ilişkin detaylar...
TikTok filigransız video indir 2022 sss TikTok
Her geçen gün daha popüler bir hale gelen TikTok uygulaması yeni fenomenleri izleyicilerle tanıştırmaya devam ediyor. Sosyal medya platformları içerisinde adından sıkça söz ettiren TikTok çeşitli videolarla kullanıcıların keyifli dakikalar geçirmesine yardımcı oluyor. Kullanıcılar bu uygulama içinde farklı videolar çekerek takipçileriyle paylaşıyor. Kullanıcıların bunların yanı sıra yaptığı bir başka aktivite ise çekilen videoları indirip başka platformlarda yayınlamak oluyor. Lakin kullanıcılar bu videoları logo olmadan İndirmek istiyor.
TikTok içerisindeki videoları indirmek için kullanıcılar çektikleri videonun yan tarafında bulunan paylaş seçeneğine tıkladıktan sonra "videoyu kaydet" seçeneği ile karşılaşacaklardır . Bu seçeneğe tıkladıkları takdirde video doğrudan telefonlarına iner. Lakin biraz önce de bahsettiğimiz gibi videonun belirli yerlerinde filigranlar yerleştirilmiştir. Bu filigran TikTok simgesini ve kullanıcı adını içermektedir. Yayıncı videonun indirilmesini istemiyorsa eğer bu seçenek karşı tarafta görünmez. Tüm bunların yanı sıra TikTok videolarını filigran olmadan da indirebilirsiniz.
TikTok logosu olmadan video indirme
Başka bir programa gerek duymadan filigransız TikTok videosu indirmek için birçok web sitesi mevcuttur. Lakin biz bu haberimizde sizlere en popüler olan siteyi anlatacağız. TikTok filigransız video indirmek için aşağıdaki adımları takip etmelisiniz.
- Öncelikle "sssTikTok.com" sitesine giriş yapmalısınız. Bu site videoyu indirmenizi sağlayacak olan internet sitesidir.
- Daha sonra TikTok da seçtiğiniz videonun linkini alabilmek için ilk olarak paylaş butonuna tıklamalısınız. Ardından karşınıza çıkan bağlantıyı kopyala seçeneği ile açılacak internet sitesindeki alana linki yapıştırmalısınız.
- İndir butonuna tıkladığınız zaman "your video is converting" yazısı karşınıza çıkacak. Yaklaşık 5-10 saniye içerisinde işlem bitecek ve karşınıza 3 farklı seçenek çıkacak.
- Karşınıza çıkan seçeneklerden İlk ikisine tıklayarak doğrudan videoyu indirebilirsiniz. Üçüncü seçenek ise seçtiğiniz videoyu MP3 formatında yani sadece ses olarak indirecek olan seçenektir.
TikTok videoları nasıl indirilir?
TikTok videolarını indirmenin farklı yolları mevcuttur. Bu yollardan en kolayı tiktokun kendi sunduğu indirme özelliğidir. Lakin bunu yapabilmek için videoyu paylaşan kişinin hesabını herkese açık olması gerekmektedir. Aşağıda bahsedilen adımları takip ederek TikTok uygulaması üzerinden videoları indirebilirsiniz:
- İlk olarak TikTok uygulamasına giriş yapmalısınız,
- Ardından indirmek istediğiniz videoyu seçmelisiniz,
- Daha sonra sağ tarafta görülen paylaş simgesine dokunmalısınız,
- Karşınıza çıkan seçenekler içerisinde yer alan videoyu kaydet butonuna tıklamalısınız

tiktok tiktok logosuz video indirme tiktok filigransız video