Tıp fakültesinde korkunç olay! Doktor, doktoru dövdü

TAKİP ET

Amasya'da tıp fakültesi dekanlık binasında dehşet dolu anlar yaşanırken bir doktor tartıştığı meslektaşı başka bir doktoru döverek ağır bir şekilde yaraladı.

Reklam
Reklam

Amasya’da tıp fakültesi dekanlık binasında gerçekleşen olayda iki doktor arasında yüksek maliyetli tıbbi sarf maddesi alımı sebebiyle kavga çıktı. İkili arasında çıkan tartışma büyüyerek kavgaya dönerken  Prof. Dr. H.S.B., onaylamadığı gereksiz yüksek maliyetli işlemlerin evraklarını imzalamak istemediği öğrenilen Dr. Öğretim Üyesi E.K.'yı darbetti.

DARP EDİLEN DOKTOR YOĞUN BAKIMA ALINDI
Olay ile ilgili edinilen bilgilerde aldığı darbeler sonucu burnu kırılan kalp cerrahisi uzmanı E. K., feci olayı gören sağlık çalışanları tarafından sedyeyle binanın karşısında bulunan Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan talihsiz doktor kafa içi kanama şüphesiyle gözetim altında tutuluyor.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI DİKKAT ÇEKTİ
Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. H.S. B.,ise  olayın ardından binayı terk etti. Başbuğ’un geçen 18 Mart’ta şiddet olaylarıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından, “Ciddi önerimdir. Hekimlere silah taşıma ruhsatı verilsin, hekime şiddet anında biter. Kimse polise kafa tutamıyor, neden, çünkü silahı var” yazılı paylaşım yaptığı görüldü. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

sağlık şiddet