Tıp öğrencisi Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne damga vurdu! Soğan sorusunu görünce çekildi

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının son bölümüne 19 yaşındaki Tıp öğrencisi Kerem damga vurdu. 200.000 TL'lik soruya kadar gelen Kerem, soğan sorusunu görünce yarışmadan çekilme kararı aldı.

Reklam
Reklam

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan sorular zaman zaman sosyal medyada gündeme oturuyor. Bu defa 19 yaşındaki Tıp öğrencisi Kerem'e gelen soru herkesi şaşırttı. Soğan türleri ile ilgili sorunun hangisinin doğru yazılmış ve sözlükte tanımı olan bir kelime olduğunu bilemeyen Kerem 200 bin TL değerindeki soru da yarışmadan çekildi ve 100 bin lira ile ayrıldı.

ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumu ile uzun zamandan beri yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan sorular zaman zamanı sosyal medyada da çok konuşuluyor. Yarışmanın dün akşam ekranlara gelen bölümünde 19 yaşındaki Tıp öğrencisi Kerem Dinçsoy sorulara doğru cevap vererek 200.000 liralık soruya kadar ulaştı. Tüm barajları tek tek geçmeyi Başaran Kerem TDK’de yer alan bir kelimenin anlamını bilemeyince yarışmadan çekilmek zorunda kaldı.

SOĞAN SORUSU 200 BİN LİRADAN ETTİ

Tıp fakültesinde okuyan 19 yaşındaki Kerem Dinçsoy ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programına katıldı. 30 bin Tl'lik soruyu da geçen ve tüm barajları Aşan Kerem, 200.000 TL'lik soruya geldiğinde ise takıldı. Yarışmanın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu genç yarışmacılar, "Hangisi doğru yazılmış ve sözlükte tanımı olan bir kelimedir?" sorusunu sordu. Sorunun cevap şıkları arasında ise tazesoğan, yaşsoğan ve yeşilsoğan yer alıyordu.

100 BİN TL İLE AYRILDI

19 yaşındaki Tıp öğrencisi yarışmadaki soru karşısında zorlanarak Doğru cevabı bilmediğini söyledi ve çekilme kararı aldı. Kerem yarışmadan 100.000 TL ile ayrılırken sorunun doğru cevabı ise  "Yeşilsoğan"dı.