Togg'dan binlerce vatandaşa dolandırıcılık uyarısı geldi! AMAN DİKKAT!

TAKİP ET

Bugün Togg tarafından T10X'in çekilişi gerçekleştirildi. Aynı zamanda Togg kullanıcıları dolandırıcılara karşı da uyardı!

Reklam
Reklam

Dolandırıcılık konusunda ülkemizde akıl almaz yöntemler uygulanmaya devam ediyor. Birçok alanda güncel kampanyalar ve haberlerden de yararlanan dolandırıcılar insanların en hassas noktasından vurarak onları kolaylıkla kandırabiliyor!

TOGG DA BU KAPILARDAN BİRİ

Türkiye’nin ilk yerli ve milli elektrikli otomobili Togg’un T10X aracı için binlerce kişinin katılım sağladı çekiliş sonunda gerçekleşti! 110 binin üzerinde katılımcının olduğu çekiliş hakkında; Togg’un yetkililerinden kullanıcılara dolandırıcılara karşı uyarılar yapıldı!

İNANMAYIN

Togg resmi kanalları üzerinden gerçekleştirdiği açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

“T10X ön sipariş sürecini Trumore uygulamamız ve resmi web sitemiz togg.com.tr üzerinden tamamlamış olduk. Bize ait olan resmi kanallarımız dışında hiçbir yerde sipariş sürecimiz hakkında yürütmüş olduğumuz bir çalışma bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızı telefonla ya da mesajlaşma servislerimiz aracılığı ile ulaşarak; yedek kontenjan, indirim ve çekilişsiz sipariş gibi asılsız haberlerle kandırmaya çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulunacak ve bundan sonraki süreçte de bu tür girişimlerde bulunanların peşini bırakmayacağız!”