TOGG personel alımı yapacak! İşte 2022 TOGG işçi personel alımı ilanları

TAKİP ET

Türkiye otomobil girişim grubu mu son dakika duyurusu yaparak inşaatı devam eden Gemlik'teki fabrikasına personel alımı yapacağını açıkladı. TOGG personel alımı haberi son dakika yayınlanırken yeni ilanlar da kariyer sitelerinde yerini aldı. Peki, TOGG personel alımı ne zaman başlıyor? TOGG personel alımı başvuru şartları ne?

Reklam
Reklam

Türkiye'nin ilk yerli otomobil üreticisi TOGG, iş arayan milyonlarca kişiye müjdeli haberi az önce verdi. Türkiye'nin yerli otomobilleri üretiminde görev alacak toplam 43 pozisyon için personel alımı yapılacak. TOGG personel alımı başvuru şartları da duyuruldu. Peki, TOGG personel alımı ne zaman yapılacak? TOGG personel alımı başvuru detayları haberimizde…

Türkiye'nin ilk yerli otomobilinin üretiminde görev almak ister misiniz? TOGG Yerli otomobilin üretiminde görev yapacak personel alımı yapmaya hazırlanıyor. Bugün TOGG tarafından yapılan duyuruya göre 43 pozisyon için personel alımı yapılacak. Gemlik'te kurulan fabrikanın inşaatında sona yaklaşılırken yapılan Açıklama ile birlikte Sadece Türkiye'den değil aynı zamanda Almanya'daki ofis içinde işe alımlar yapılacağı öğrenildi.
 

TOGG personel alımı

TOGG personel alımı ilanları da bugün itibariyle yayınlandı. Açılan ilanlardan biri sistem mühendisi ilanı oldu.bu pozisyon için Gebze'ye alım yapacak olan firma, sigorta süreç tasarımı, dijital çözümler uzmanı, elektrik elektronik sistem mühendisi gibi birçok farklı pozisyonda personel alımı gerçekleştirecek.
 

TOGG personel alımı başvuru şartları

TOGG personel alımı Toplam 43 pozisyon için yapılacak. Firma tarafından kariyer sitelerinde yayınlanan ilk onlarla birlikte başvuru şartları da yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Elektrik ya da elektronik mühendisi için aranan başvuru şartları şu şekilde;

"Elektrik elektronik ya da bilgisayar mühendisliği programlarından mezun olmak. Elektrik elektronik sistem mühendisliği alanında en az 5 yıl deneyim. Otomotiv sistem mühendisliği deneyimi. ISO 26262 uygulamalarına aşina olmak. Dijital video işleme işinden anlamak. CAN, Ethernet, LIN, RF / BLT, GMSL, AUTOSAR, DOIP, ÜDS, SOMEIP, PREEVision, Linux, RTOS ve CAD / CAE uygulamalarına aşinalık. İleri düzeyde İngilizce."

Sigorta süreç tasarımı ve Dijital çözümler o zaman için aranan başvuru şartları ise şöyle;
"İşletme, endüstri mühendisliği, bilgisayar bilimleri veya diğer mühendislik programlarından mezun olmak. Sigorta sektöründe iş analizliyi, dijital dönüşüm ve danışmanlık gibi alanlarda en az 3 yıl deneyim. Veri odaklı iş modelleri, veri analitiği ve e-ticaret sektöründe bilgi sahibi olmak. İleri düzeyde İngilizce."