TOGG satın almak için yüzlerce kişi harekete geçti! Otomobillerini satışa çıkardılar

TAKİP ET

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG 29 Ekim tarihinde seri üretime başladı. Henüz fiyat hakkında bir açıklama yapılmasa da Şubat ayında başlayacak olan ön sipariş için yüzlerce kişi şimdiden harekete geçti. Yerli otomobilin Öncelikle Vali ve büyükelçilere verileceği öğrenilirken Mart ayında pazara açılacak.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin ilk yerli otomobili TOGG 29 Ekim tarihinde yapılan etkinlikle birlikte seri üretime başladı. Şubat ayında ön siparişleri kabul edileceği öğrenilirken yerli otomobil Mart ayında pazara çıkacak. 5 farklı modelde toplam 1 milyon araç öğretimi planlanırken en çok konuşulan ise TOGG’un fiyatının ne kadar olacağı oldu. Şu an için bir fiyat açıklaması yapılmadı ancak vatandaşlar yerli otomobili satın almak üzere şimdiden harekete geçti.

Önce büyükelçi ve valilere verilecek

2030 yılına kadar 1000000 araç üretimi planlandığı öğrenilirken ilk üretilen araçların ise yurtdışında görev yapan büyükelçilere tahsis edileceği ardından da 81 ilin valisine verileceği açıklandı. Yerli otomobil satın almak isteyenler şimdiden harekete geçti nokta birçok kişi ilan sitelerinde ellerindeki otomobili çıkarmak için ilan vermeye başladı.

TOGG alacağım için satılık

Otomobil satış sitelerinde yer alan birçok ilanda “TOGG alacağım için satılık” ifadesinin olması dikkat çekti. Yerli otomobilin açıklanması sonrası satış ilanları da bir hayli arttı.