Tokat'ta yürekler ağza geldi. Tokat'ta üst üste iki tane deprem oldu

TAKİP ET

Son dönemlerde ülkemizde ardı ardına depremler oluyor. Ülkemiz deprem bölgesi olduğu için sık sık depremler yaşanmaktadır. Son olarak Tokat'ta yürekler ağza geldi. Tokat'ta üst üste iki tane deprem oldu.

Reklam
Reklam

Ülkemiz deprem kuşağında olan bir ülkedir. Son dönemlerde ülkemizde ardı ardına depremler oluyor. Ülkemiz deprem bölgesi olduğu için sık sık depremler yaşanmaktadır. Son olarak Tokat’ta yürekler ağza geldi. Tokat’ta üst üste iki tane deprem oldu.

Yaşanan depremler sonrasında halkta panik havası oluştu. En son Erzurum’da 5.2 şiddetinde deprem olmuştu. Erzurum’dan sonda bugün de Tokat’ta yürekleri ağza getiren depremler yaşandı. Bu durum Tokat’ta yaşayan ve depremden etkilenen insanları çok korkuttu.

Tokat’ta Deprem

Tokat merkezli iki tane deprem yaşandı. Yaşanan depremler sonrasında depremden etkilenen vatandaşlarımızı korku sardı. Deprem ile alakalı AFAD detayları kamuoyuyla paylaştı.

İlk depremin büyüklüğü 4.0 olarak açıklandı. Niksar merkezli deprem bugün saat 10:02’de gerçekleşti. Depremin 12 kilometre derinlikte yaşandığı açıklandı.

İkinci deprem ise ilk depremden 1 dakika sonra 3.5 şiddetinde gerçekleşti. Yine Niksar merkezli olan bu deprem 10:03’te yaşandı. Derinliği ise 10 kilometre olarak açıklandı.

tokat’ta yürekler ağza geldi tokat deprem