TOKİ ev alacaklara müjdeyi verdi! Düşük taksitlerle ev sahibi olma fırsatı yakalayacaksınız.

TAKİP ET

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 2022 Ocak ayı kampanyaları devam ediyor. Uygun fiyatlarla ev sahibi olmak isteyen kişiler için fırsatlar sağlayan TOKİ birçok kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ'den ev almak isteyenler ucuz sıfır konut satışlarını araştırıyor. Ocak ayı için satış duyuruları yayımlandı. Peki, 2022 Sakarya TOKİ başvuruları ne zaman? TOKİ Sakarya projesi konutları başvuru tarihleri ne zaman? Sakarya TOKİ konutları ayrıntıları nelerdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları…

Reklam
Reklam

Uygun fiyata ev sahibi olmak isteyen pek çok kişi TOKİ evlerine yöneliyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Adapazarı ilçesinde gerçekleşen proje kapsamında inşa edilen 293 konut için başvuru sürecinin ayrıntıları da açıklandı. Peki, 2022 Sakarya TOKİ başvuruları ne zaman? TOKİ Sakarya projesi konutları başvuru tarihleri ne zaman? Sakarya TOKİ konutları ayrıntıları nelerdir? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde…

Sakarya TOKİ projesi ayrıntıları

Fiyatlarıyla ev sahibi olmak isteyenleri kendisine çeken TOKİ sunduğu fırsatlarla pek çok kişinin yüzünü güldürüyor. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Adapazarı ilçesinde gerçekleşen proje kapsamında inşa edilen 293 konut için başvuru sürecinin ayrıntıları da açıklandı. Sakarya TOKİ Adapazarı projesin kapsamında en düşük konut bedeli 249 bin 765 lira olarak belirlendi. Konut satışları orta gelir grubuna makul bir şekilde yapılacak.

TOKİ yüksek fiyatlı ev satışına dur dedi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Adapazarı ilçesinde gerçekleşen proje kapsamında inşa edilen 293 konut için başvuru sürecinin ayrıntıları belli oldu. Düşük ve orta gelire sahip kişiler için ev sahibi olma imkanı tanıyan TOKİ birçok aileyi ev sahibi yapıyor. Sakarya TOKİ projesi kapsamında 200 adet 2+1 konut, 93 adet 3+1 konut satışa çıkarılacak. TOKİ Adapazarı projesinde en düşük konut bedeli 249 bin 765 lira, en yüksek konut bedeli 402 bin 92 lira olarak belirlendi.

2022 SAKARYA TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

Sakarya TOKİ projesi için 17 Ocak günü başlayan başvuru süreci 21 Ocak'ta sona erecek. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar 20 Ocak akşamına kadar e- Devlet üzerinden başvurularını tamamlayabilecekler. 28 Ocak'ta ise hak sahiplerinin belirlenmesi için kura çekilecek.

Kura sonucunda; konut satın alma hakkı elde edemeyenlerin başvuru bedelleri 01 Şubat 2022, konut satın alma hakkı kazandığı halde sözleşme imzalamayan asil hak sahiplerinin başvuru bedelleri 21 Şubat 2022, yedek hak sahiplerinin başvuru bedelleri ise 09 Mart 2022 tarihlerinden itibaren başvuru sahiplerine iade edilecek.

Proje Adı: SAKARYA İLİ, ADAPAZARI İLÇESİ, KORUCUK MAH. 577 ADET KONUT

Satışa Sunulan Konut Sayısı: 2+1 konut 200 adet, 3+1 konut 93 adet

Satış Yönetimi: Kuralı Satış

Satıcı: Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (İdare)Adres: Bilkent Plaza, B1 Blok, 06800, Bilkent, Ankara

İletişim İnternet: www.toki.gov.tr 

TOKİ TOKİ projeleri TOKİ Sakarya projesi TOKİ düşük taksit imkanları TOKİ başvuru tarihleri