TOKİ konutları için indirim müjdesi!

TAKİP ET

Kentsel dönüşüm ve TOKİ çalışmaları hakkında bilgiler veren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Mart ayından TOKİ konutlarında yeni bir indirim kampanyası düzenleneceğini duyurdu.

Reklam
Reklam

Antalya Belek'te bulunan bir otelde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın düzenlediği istişare toplantısına katılan Bakan Murat Kurum, burada kentsel dönüşüm ve TOKİ çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda geçtiğimiz yıl içerisinde 2 ayrı indirim kampanyası düzenlediklerini söyleyen Bakan Kurum, yapılan yüzde 20 oranında indirimle bir çok vatandaşın ev sahibi olmalarını sağladıklarını anlattı.


TOKİ'DE İNDİRİM KAMPANYASI!

Bakan Murat Kurum, 2022 yılının Mart ayında da TOKİ konutlarında yeniden bir indirim gerçekleştirmek istediklerinin söyledi ve deprem bölgelerinde yapımları tamamlanan konutlar hakkında konuştu.


Elazığ ve Malatya'da tarihi bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Kurum, büyük bir bölümü tamamlanan 36 bin yeni evin sahiplerine teslim edeceklerini ve yine İzmir'de 9 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan konutlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla sahiplerine verildiğini söyledi. 

 

toki konutları indirim kampanyası yüzde 20 indirim toki indirimleri ne zaman