TOKİ Konya Altınekin kurası CANLI yayını saat kaçta? Konya Altınekin kurası sonuçları

TAKİP ET

TOKİ'nin Konya Altınekin ilçesindeki konutları için çekeceği kuralar bir çok insanın gündeminde yer almaya devam ediyor. Peki TOKİ Konya Altınekin kurası CANLI yayını saat kaçta? İşte cevabı...

Reklam
Reklam

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın (TOKİ) Konya’nın Altınekin ilçesindeki 2. Etap 205 konut için çekeceği kura çekimi bugün içerisinde gerçekleşecek. TOKİ söz konusu kura çekimiyle beraber Altınekin ilçesi içerisindeki 205 konutu ve 1 adet 3 dükkanlı ticaret konutunu sahipleriyle buluşturacak. İnsanlar ise TOKİ Konya Altunekin konut kura çekiminin saat kaçta çekileceğini öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. Peki TOKİ Konya Altınekin kurası CANLI yayını saat kaçta?

TOKİ Konya Altunekin Kurası CANLI Yayını Saat Kaçta?
TOKİ’nin Konya’nın Altunekin ilçesi için yapacağı kura çekimi 9 Şubat 2022 Çarşamba günü yani bugün saat 11.00’de başlayacak. Kura çekiminin sonuçlarının ise TOKİ’nin resmi sosyal medya hesabından paylaşılması bekleniyor. 
TOKİ’nin kura çekimi sonucunda konut sahibi olamayan insanların kura çekimi için ödedikleri başvuru bedelleri ise 11 Şubat 2022 Cuma tarihinde iade edilecek. Konut hakkı kazanan fakat sözleşme imzalamayan kişilerin bedelleri, 16 Şubat 2022 Çarşamba, yedek hak sahiplerinin bedelleri ise 23 Şubat Çarşamba günü iade edilecek. 

TOKİ Konya Altunekin TOKİ kura çekimi