TOKİ'nin büyük projesinde ikinci adım yarın başlıyor

TAKİP ET

TOKİ Sosyal Konut Projesi kapsamında Milyonlarca kişi konut almak için başvuru yapmıştın. Projenin ikinci etabında süreç Yarın itibariyle başlıyor. TOKİ arsa satışı için başvurular Yarından itibaren kabul edilecek. 28 ilde işyerleri de yarın satışa çıkacak.

Reklam
Reklam

TOKİ sosyal Konut Projesine milyonlarca Başvuru yapıldı. Projeleri ikinci etabı olan arsa ve işyeri satışı için de düğmeye basıldı. 81 ilde vatandaşlar bir yandan kira öder gibi ev sahibi olurken bir yandan da arsa Ve işyeri sahibi olma imkanı yakalayacak. TOKİ arsa satışı başvuruları yarın itibariyle başlıyor.

BAŞVURULAR 7 KASIM’DA SONA ERECEK

TOKİ arsa satışı başvuruları için yarın start verilecek. Hem arıza evde konut başvuruları 7 Kasım tarihinde bitecek. Şu anda TOKİ konut satışı için başvuru sayısı 5 milyona ulaşmış durumda. Aynı şekilde arsa satışı içinde başvuruların son derece yoğun olacağı tahmin ediliyor.

TOKİ konut satışı kampanyasında ilk etapta 100.000 arsa ve 11 işyeri satışı 5 yılda 250.000 arsa ve 50 bin işyeri yapılması planlı yapılıyordu. Ancak vatandaşların ilgisinin yoğun olması sebebiyle arsa satışında sayı arttırıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu konuda müjdeyi vererek Dar gelirli vatandaşlara uygun ödeme koşulları ile 1 milyon arsanın satışını yapılacağını duyurdu doktor

e-DEVLET ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPILACAK

TOKİ arsa satışı başvuruları konut satışı da olduğu gibi e-devlet üzerinden yapılacak. Aynı zamanda Ziraat Bankası ve Halk Bank aracılığı ile de başvuru yapmak mümkün olacak.