TOKİ'nin piyango gibi fırsatları bu şehirlere vurdu! Ayda 1.500 TL taksitle 10 yıl ve 15 yıl vadeyle 2+1 ve 3+1 evler satışa çıkarıldı!

TAKİP ET

Vatandaşların istedikleri kriterlere uygun evleri almaları Türkiye şartlarında oldukça zordu. Hal böyle olunca dar gelirli vatandaşların ev alması hayalden öteye gidemiyordu. Senelerce çalışılıp birikim yapılsa dahi biriktirilen para ev almak yeterli olmuyordu.

Reklam
Reklam

TOKİ'nin piyango gibi fırsatları bu şehirlere vurdu! Ayda 1.500 TL taksitle 10 yıl ve 15 yıl vadeyle 2+1 ve 3+1 evler satışa çıkarıldı! Tam da bu noktada kurulan TOKİ sistemi ile bu istek hayal olmaktan çıkarıldı. Vatandaşların sıfır yapılan dairelere kira öder gibi sahip olmalarının önü açıldı.  Kurulan bu sistem Türkiye’nin farklı illerinde devreye sokularak her vatandaşın fırsattan faydalanması hedeflendi. Sınırlı sayıda üretilen konutların fiyatları büyüklüklerine ve bulundukları şehirlere göre değişiyor.


 

Yapılan Konutlar Detaylı Projeleri İle Dikkat Çekiyor


TOKİ, belirli bir gelir seviyesinin altında olan vatandaşları kira ödeme derdinden kurtarmayı hedefliyor. Vatandaşların konforlu bir yaşam sürmesi kriteri ise hayata geçirilen projelerin temel taşını oluşturuyor.  Ortaya konulan projeler bir bina olarak değil kompleks olacak şekilde inşa ediliyor. Bu kompleks bir mahalleyi andıracak şekilde tasarlanıyor. Dolayısıyla proje kapsamında okul, park, cami ve yeşil alanlar gibi birçok imkâna da yer veriliyor. Böylece bu projeler her vatandaşın yaşamak isteyeceği bir statüde inşa edilmiş oluyor. Tüm bu konforlu ve üst düzey projeler karşılığında talep edilen ücretlerde bir hayli düşük olunca TOKİ’den ev almak isteyenlerin sayıları her geçen gün artıyor.


 

Peki, TOKİ Satışları Hangi Şehirleri Kapsıyor?


 Dairelerin büyüklük seçenekleri, detaylı projeleri ve ödeme kolaylıkları TOKİ’nin cazibe merkezi haline gelmesine katkı sağlıyor.  Alınan daireye ödenen peşinat miktarına göre 10 ila 15 yıla kadar uzatılan vade seçenekleri ödeme noktasında vatandaşları oldukça rahatlatıyor. Bu geniş imkânlardan faydalanmak isteyenler ise şu an aktif olarak satışın yapıldığı şehirleri merak ediyor. Uygun fiyatları ve geniş taksit seçenekleri ile konutların satışına devam edilen iller şu şekilde sıralanıyor;

İstanbul

Sakarya

Konya

Antalya

Adana

Afyonkarahisar

Denizli

Çorum

Bayburt

Giresun