TOKİ ucuz konut başvuru tarihleri 2022 belli oldu! İşte il il başvuru günleri

TAKİP ET

TOKİ ucuz konut başvuru tarihleri 2022 vatandaşlar tarafından en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Özellikle ev fiyatlarının son yıllarda fahiş derecede artmasıyla birlikte Türkiye konut idaresi tarafından yapılan konutlar vatandaşların daha çok ilgi alanına girmeye başladı. Uygun fiyatlı ev sahibi olmak isteyenler için TOKİ ucuz konut satışı yapacak. TOKİ ucuz konut başvuru tarihleri de belli oldu. İşte il il TOKİ başvuru tarihleri…

Reklam
Reklam

TOKİ başvuru tarihleri ucuz ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından Son dönemlerde en çok araştırılan başlıklar arasında yer alıyor. Son birkaç yıl içinde ev fiyatlarının fahiş derecede artması ile birlikte vatandaşlar ucuz ev satışı yapan TOKİ’ye yönelmeye başladı. TOKİ yeni konut projesini dün yapılan bir açıklama ile kamuoyuna duyurdu. Yapılan duyuruya göre 3151 konut satışı yapılacak. 2 + 1 ve 3 + 1 daireler şeklinde yapılacak olan satış kura çekimi ile gerçekleştirilecek. Peki, TOKİ başvuru tarihleri 2022 ne zaman? TOKİ ucuz konut satış başvuru tarihleri ve detaylar haberimizde…

TOKİ başvuru tarihleri 2022

TOKİ tarafından yapılan duyuruya göre ucuz konut satışı başvuruları 18 Temmuz 2022 tarihinden itibaren başlıyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Halkbank ve ziraat bankası aracılığı ile başvuru işlemlerini gerçekleştirecek. TOKİ konut satışı il il farklı günlerde ve tarihlerde olacak. Ayrıca konuta göre satış fiyatları ve taksit tutarları da farklılık gösterecek. Hangi ilde konutların kaç TL’den satılacağını öğrenmek için TOKİ’nin resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

TOKİ ucuz konut satışı hangi illerde olacak?

Türkiye konut idaresi tarafından gerçekleştirilecek olan ucuz konut satışı için illerde belli oldu. TOKİ toplamda 3151 konutun satışını kura çekimi ile yapacak. Konut satışı yapılacak iller ise; İzmir’in Selçuk ve Kemalpaşa ilçeleri, Kırıkkale merkez, Kocaeli İzmit Sekbanlı ile Sepetçi ilçeleri, Sivas merkez Yenimahalle ve Zara projeleri, uşak merkez, Şanlıurfa merkez, Iğdır merkez ve karaağaç projesi, kilis merkez deveciler projesi, Kütahya merkez ve Dumlupınar projeleri, Siirt merkez projesi, Çorum merkez projesi, Bursa merkez projesi, elazığ projesi, Hatay belen projesi, Gaziantep nurdağı projesi, karaman merkez projesi, Yozgat Çandır projesi, Konya Akören projesi, aksaray projesi, Bolu projesi, Ankara projesi, Tekirdağ Çorlu projesi devam projesinde.

TOKİ’nin yapacağı bu konut satışında dairelerin fiyatları bulundukları illere göre farklılık gösteriyor. Detaylı bilgiye TOKİ’nin resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.