TOKİ ucuz konut projesinde yeni müjde! Detayları Erdoğan anlatacak

TAKİP ET

TOKİ Ucuz sosyal konut kampanyası başvuruları devam ederken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yeni bir müjde daha verdi. Özellikle bu haber daha önce TOKİ'den ev alan ve borcu hala devam eden vatandaşlara ilgilendiriyor. Yeni bir kampanyanın hazırlandığını söyleyen bakan kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın detayları Yarın açıklayacağını bildirdi.

Reklam
Reklam

TOKİ Sosyal Konut Projesi ile ilgili müjdeli haberler geçtiğimiz haftalarda açıklanmış ve başvurularda başlamıştı. Kısa sürede milyonlarca kişinin başvuru yaptığı proje ile ilgili olarak bugün bakan kurum yeni açıklamalarda bulundu. Bu defa müjdeli haber TOKİ'den daha önce ev alan ve borcu hala devam eden vatandaşlara ilgilendiriyor. Bu konuda bir müjdeleri olduğunu belirten bakan kurum söz konusu indirim kampanyası ile ilgili detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklayacağını bildirdi.

Dar gelirliye ödeme kolaylığı sağlanacak

Çevre şehircilik ve iklim değişikliği Bakanı Murat kurum bugün sosyal medya hesabından peş peşe açıklamalar da bulundu. Şu anda TOKİ tarafından başlatılan uygun fiyatlı konut kampanyasına sunmak için gece gündüz çalışmaların devam ettiğini belirten Kurum, kampanyada maliyet üzerinden yapılacak olan konutların %40 indirimli olarak vatandaşlara sunulduğunu dile getirdi. Dar gelirli vatandaşların ödeme tarafında kolaylığa da sahip olacağını belirten bakan kurum bir müjdeli haberin de hala ödemesi devam eden vatandaşlar için geleceğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın açıklayacak

Çevre şehircilik ve iklim değişikliği Bakanı Murat kurum beklenen müjdeli haberin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yarın duyulacağını bildirdi. Kampanyanın TOKİ'den daha önce ev alan ve borcu devam eden vatandaşlarla ilgili olduğu biliniyor. Detaylar Yarın ortaya çıkacak.