Tolgahan Sayışman-Almeda Abazi çiftinden üzen haber geldi; boşanıyorlar!

TAKİP ET

 2017 yılında mutlu ilişkilerini evliliğe çeviren oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi kameraalr önünde çok büyük bir tartışma yaşadı. Tartışmanın konusunun duyan duyduklarına inanmak istemedi…

5 yıl önce dünya evine giren ünlü ve yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ve Almeda Abazi mutlu aşkları ile biliniyordu. Ancak mutlu yuvalarında taşlar yerinden oynamaya başladı. Ünlü ve güzel çift katıldıkları bir röportajda yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın vermiş olduğu cevabı beğenmeyince ortalık karıştı. Kameralar önünde ünlü çift tartışma yaşamadı. tartışmayı görenler ünlü çiftin boşanacağı iddialarını ortaya atmıştı. 

Kamera önünde kavga

Yapılan röportaj sırasında eşi Almeda Abazi’nin yaptığı harcamalardan şikayetçi olduğunu söyleten yakışıklı oyuncu eşinden beklenmedik bir tepki gördü.

Pahalı bir hediye durumu kurtardı

Yaşanan tartışmanın sonrasında Tolgahan Sayışman eşine pahalı bir markanın saatini alarak gönlünü almayı başarmıştı. Yakışıklı oyuncunun Rolex marka saati almak için İtalya’ya gittiği iddia ediliyordu. Saatin piyasa değeri ise 1 milyon 52 bin TL olarak biliniyor.