Tozkoparan dizisine yeni sezonda hangi oyuncular dahil oldu?

TAKİP ET

Tozkoparan dizisinin 2022 kadrosunda hangi isimler var? Diziye yeni katılan oyuncular kim? TRT 1 ekranlarının fantastik dizisi Tozkoparan yeni sezon bölümleri ile yeniden seyirci karşısına çıkıyor. Yeni sezon ile birlikte yeni bölümleri çok yakında başlayacak olan dizinin kadrosuna yeni oyuncular katılarak kadro genişlemeye devam ediyor. Ayrıca yeni sezon ile birlikte dizinin senaryosu da çok daha kapsamlı olacak. Peki Tozkoparan dizisine giriş yapan yeni oyuncular kimler?

Reklam
Reklam

TRT 1 ekranlarının en sevilen dizileri arasında yer alan Tozkoparan 'ın yapımcılığını Veya Yapım üstleniyor ve dizinin başrollerinde de Özgür Ege Nalcı, Burak Kut, Burcu Altın, Yusuf Gökhan Atalay, Cemal Hünal, Leya Kırşan ile Ayşe Kökçü yer almaktadır. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosuna oyunculukları ile yeteneklerini konuşturan Burak Satıbol, İrem Deniz Morkoç ile Burak Alkaş da katıldı. Tozkoparan dizisinde başrol olarak yer alan oyunculardan bazıları diziye veda ederken yerlerine yeni isimler katılmaya devam etmektedir. İşte karşınızda Tozkoparan dizisine dahil olan yeni oyuncular..

Tozkoparan dizisine hangi oyuncular dahil oldu?
TRT 1 ekralarında yayınlanan ve çocuklar tarafından da oldukça sevilerek izlenen Tozkoparan dizisi, çocukların çok sevecekleri ve kendilerine de örnek olarak alacakları bir kahramanın hayatını anlatmaktadır. Önceki sezonda hem çocukların hem de gençlerin bedensel ve ruhsal gelişimlerine katkı sağlamayı hedefleyen dizi, yediden yetmişe herkesin gönlünde taht kurmaya hazırlanıyor. Tozkoparan dizisinin yeni sezonunda karşımıza çıkacak olan yeni isimler ise şu şekildedir;

* Alisa Sezen Sever 

Tozkoparan İskender dizisine 35. bölüm ile Ceren karakterini canlandırarak girmiştir. Alisa Sezen Sever 15 yaşındadır ve 1 Temmuz 2006 'da doğmuştur. Ortaokul eğitimine devam etmektedir ve küçük yaşlardan itibaren de çeşitli pek çok markanın katalog çekimleri için kamera karşısına geçerek deneyim kazanmıştır. 6 yaşındayken Hayatımın Rolü adlı dizide oyuncu kadrosuna giriş yapmıştır ve sektöre adımını atıştır. Özellikle de Evli ve Öfkeli adlı dizide göstermiş olduğu performansı ile adını geniş kitlelere duyurmuştur.

* Ahu Çat

Tozkoparan İskender dizisinde Sema karakteri ile karşımıza çıkmaktadır. 1981 senesinde Almanya Hamburg 'da doğmuştur. Londra Royal Academy 'de bale eğitimi almştr ve Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunudur. Sadri Alışık Tiyatrosu ile 35 Buçuk Akademi 'de eğitmenlik yapmaya devam etmektedir. Tozkoparan İskender dizisine 27. bölüm ile giriş yapmıştır ve dizide Sema karakterini canlandırmaktadır. Sema, kızı Pelin 'in hanımefendi bir kız olmasını istemektedir.

* Sera Tokdemir

Diziye yeni dahil edilen isimler arasında yer alamkatadır. 1981 'de Mersin 'de dünyaya gelmiş ve 2000 senesinde ise Bilkent Üniversitesi 'ndenmezun olmuştur. Kanal D 'de yayınlanan Kanıt ile ATV 'de yayınlanan Hayat Devam Ediyor adlı dizilerde yer alarak oyunculuk hayatına adım atan Sera Tokdemir, asıl çıkışını ise Kertenkele adlı dizide göstermiş olduğu Zehra karakteri performansı ile yapmıştır. Şimdilerde ise yeni dahil olduğu Tozkoparan dizisinde kariyer hayatna devam etmektedir.

* Ülkü Hilal Çiftçi

Tozkoparan dizisinin yeni sezonunda takım kaptanı olan Duygu karakterini canlandıracaktır. Dizide ön planda olan bir oyuncu olacaktır. Genç yetenek Ülkü, ilk dizi oyunculuğu deneyimini FOX TV 'de yayınlanan Adı Zehra adlı dizide Mine karakteri ile yaşamıştır. 

* Burak Satıbol

 1979 yılında Bursa 'da dünyaya gelmiştir. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü 'nden mezun olmuştur. 1993 senesinde ise tiyatro oyunculuğu yapmaya başlamıştır. 2004 senesinde televizyon dizilerinde yer almaya başlamış ve sinema filmlerinde de rol almaya devam etmiştir. Burak Satıbol, komik kişiliği ile rol aldığı her diziye renk katmıştır. Usta oyuncunun yer aldığı diziler ise şu şekildedir: Elde Var Hayat, Halil İbrahim Sofrası, İşler Güçler, Bir Yusuf Masalı, Kardeş Payı, Fabrika Kızı, Görevimiz Komedi ile Bu Sayılmaz dizileridir.
Burak Satıbol dizide Arkeolog Kaya olarak karşımıza çıkacaktır. Arkeolog Kaya, kemankeş ocağını aratırıp Salih Hocaya yardım mı edecek yoksa başlarına bela mı olacak hep birlikte izleyip göreceğiz.


* Burak Alkaş

1983 yılında İzmir 'de doğmuştur. 2007 senesinde Müjdat Gezee Sanat Merkezi 'nde oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır ve hala aktif olarak Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda görev yapmaktadır. Tozkoparan dizisinde Fikri Parlak karakteri ile ekranlara gelecek olan oyuncu dizide ki rolü ile de seyirci tarafından çok sevilen bir karakter olacak. Dizide komik ama garip bir araştırmacı olarak karşımıza çıkacaktır. Oyuncu Burak Alkaş 'ın bugüne kadar oynadığı dizler ise; Cennet Mahallesi, Adanalı, Ezel, Pis Yedili, Otel Divane ve Yeşil Deniz şeklindedir.

* İrem Deniz Morkoç

2010 yılında dünyaya gelmiştir. 4 yaşından itibaren de ekranlarda oyunculuk yapmaktadır. Yaşı küçük olmasına karşın pek çok dizide ve reklam filmerinde oynadı. İrem Deniz Morkoç 'un yer aldığı reklam filmleri arasında Çokokrem, İstikbal, İş Bankası, Vitra, Anadolu Hayat, Ağaoğlu İnşaat, Bernardo, Defacto, Dove, Migros ile Turkcell yer almaktadır. 
Rol aldığı diziler arasında ise Yalan Dünya, Gönül Hırsızı, Çalıkuşu, Elif, Gönül İşleri, Karışık Kaset, Kertenkele, Kurt Seyit ve Şura, Küçük Ağa, Paramparça ile Çınarın Gölgesinde yer almaktadır. Genç oyuncu Tozkoparan dizisinde Özge karakterine hayat verecektir.

* Berat Efe Parlar

Tozkoparan dizisine 27. bölümde dahil olan genç oyuncu 14 Ekim 2004 'te İstanbul 'da doğmulştur. Oyunculuk kariyerine çeşitli pek çok reklam filminde yer alarak başlayan Parlar 'ın profesyonel anlamda oyuncu olarak yer aldığı ilk yapım ise 2008 yılında ekranlarda yayınlanan Melekler Korusun adlı dizi ile olmuştur. İftarlık Gazoz filmi ile de ilk kez başrol oyuncu olarak seyirci karşısında olan Parlar, özellikle de Show TV 'de yayınlanan Güldüy Güldüy Show adlı program ile geniş kitleler tarafından tanınır hale gelmiştir. Genç oyuncumuz Berat Efe Parlar, Tozkoparan dizisinde ise Cenk karakteri ile karşımıza çıkmaktadır.

* Alperen Efe Esmer

Diziye 27. bölüm ile birlikte giriş yapan Alperen Efe Esmer dizide Bora karakterini canlandıraaktır. Henüz 13 yaşında olan genç yetenek İstanbul 'da doğmuştur. Güldüy Güldüy Show ekibi içinde yer almıştır ve yaşına göre de oyunculuk alanında çok başarılı ve yeteneklidir. Canlandırmış olduğu rollere uygun ses tonu ile dikkat çekmektedir. Orta okulda eğitim hayatını devam ettiren Esmer, bu sezon da ozkoparan dizisinde performansını sergileyecektir.

* Zeynep Saadet Doğangün

Diziye 27. bölüm ile birlikte giriş yapmıştır ve Pelin karakterini canlandırmaktadır. Eğitim hayatına Mimar Sinan Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi 'nde devam etmekte olan Doğangün, Yirmidokuz bir menajerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır ve de tiyatro oyunculuğu yapmaktadır. Tozkoparan dizinde canlandıracağı Pelin karakteri ile de oyunculuk hayatında profesyonelliğe ilk adımını atan genç yetenel aynı zamanda da dansçılık yapmaktadır.

* Mona Begüm Çalış

Hem oyunculuk hem de eğitmenlik ve modellik yapmaktadır. Profesyonel anlamda bale yapmaktadır ve profesyonel olarak dansçı koçluğu, balerin eğitmenliği, pilates eğitmenliği yapmaktadır. Black Swan Casting menajerlik şirketine bağlı olarak çalışmaktadır ve Tozkoparan dizisine 27. bölüm ile giriş yaparak bu dizi sayesinde de ilk profesyonel oyunculuk adımını atmıştır. Dizide Efsun karakteri ile ekranlarda olacaktır.

* Hayrettin Karaoğuz

Tozkoparan dizisinde Haluk karakteri ile karşımıza çıkmaktadır. 1 Ocak 1983 senesinde İstanbul 'da doğmuştur. Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü 'nden mezun olmuştur. İlk kez 2009 'da vizyona giren Gelecekten Bir Gün adlı sinema filmi ile kamera karşısına çıkan yakışıklı oyuncu daha öncesinde de İlk Öpücük, Menajerimi Ara, Vezir Parmağı, Kalk Gidelim, Kızsız Adam gibi pek çok başarılı yapım içinde yer almıştır. Aynı zamanda Survıvor 2021 kadrosunda da yer alan Hayrettin bu sezon da Tozkoparan dizisinde ekranlarda yer alacaktır. 

tozkopran tozkoparan dizisine dahil olan oyuncular kim? trt 1 tozkopran dizisini yeni oyuncu kadrosu