Tozkoparan İskender yeni bölüm ne zaman saat kaçta?

TAKİP ET

TRT1 ekranlarında izlyeici ile buluşan ve izleyici tarafından çok sevilen Tozkoparan İskender 2 Ocak tarihinde izleyici ile buluştu. Yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı da izleyici tarafından merak konusu oldu. Peki yeni bölüm ne zaman kaçta yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Reklam
Reklam

TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşan Tozkoparan İskender yeni bölümünün ne zaman yayınlancağı izleyici tarafından merak edilmekte. 

Tozkoparan İskender saat kaçta izleyici ile buluşacak?
Sevilen dizi pazar günleri 17.00'de TRT1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. 

Tozkoparan İskender'in 28.bölümünde neler oldu?
Tozkoparanların kemankeş ocağı yıkıldı. Ancak Salih Tozkoparan yayını kurtardı. Salih hastanede yatmakta ve İskender ile Mavi Ay ise onun iyileşmesini beklemektedir. Bunlara ek olarak ise okuldan atıldıklarını da belirtmemiz gerekir. Mavi Ay ekibinde ise fireler yaşanmaktadır. İlk fire ise Arda'dan gelmiştir. Çünkü annesi dışarı çıkmasını yasaklamıştır. Diğer arkadaşları ise ona ulaşmanın yollarını aramaktadır. 
Ekibin bir planı vardır. Bu plan ise Refika Hanım'ı ikna ederek okula geri dönmeye çalışmaktır. İskender ise diğerlerinde farklı olarak babasının başına gelenlerden sorumlu olan Harp şirketine hesap sormak için onların peşine düşer. Bundan dolayı da İskender'in oldukça dikkatli olması gerekmektedir. 
Öte yandan ise Haluk büyük dedesinin saklamış olduğu kemankeşe ulaşır ve sonrasında da Cenk'e bütün gerçekleeri anlatmayı başarır. Cenk'in de dikkatli olması gerekir çünkü zaman yolculuğunu yapmalarına oldukça az kalmıştır. 
Bidahki bölümde İskender kemankeş ocağını yıkan şirkete ulaşmayı başarabilecek mi? Refika'yı ikna edip okula dönebileceklerine ikna edecekler mi? Salih iyileşebilecek mi? Bidahaki bölüm heyecan dolu gelişmeler ile izleyiciyle buluşmayı bekliyor. 

tozkoparan iskender tozkoparan trt1