Trabzonspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 TS - Adana Demirspor youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesinde futbol severler internet üzerinden Trabzonspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle terimlerini araştırıyor. İşte Bein Sports 1 TS - Adana Demirspor youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında lider Trabzonspor Adana Demirspor ile karşı karşıya geliyor. Rakiplerine büyük bir fark atarak liderliğini sürdüren bordo mavililer bu karşılaşmadan da galip ayrılarak puan farkını korumanın peşinde olacak. Öte yandan Adana Demirspor son haftalardaki iyi form grafiğini bu maçta da sürdürmek istiyor. Futbol severler ise Trabzonspor Adana Demirspor maçının ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Trabzonspor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 15 haftasında lider Trabzonspor Adana Demirspor ile 4 Kasım Cumartesi saat 16.00’da Medical Park Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu önemli karşılaşma Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak izleyenlerle buluşacak. Karşılaşmayı Fırat Aydınus yönetecek.
Trabzonspor 8’de 8 İçin Sahada
Son 7 Süper Lig karşılaşmasında da rakiplerine üstünlük kurmayı başaran lider Trabzonspor güçlü Adana Demirspor karşısında da galip gelerek galibiyet serisini 8 maça çıkarmak istiyor. Karadeniz ekibinde tüm hazırlıklar tamamlandı.
Adana Demirspor 2 Eksikle Geliyor
Spor Toto Süper Lig’de lider Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Adana Demirspor sürpriz yapmanın peşinde olacak. Akdeniz ekibinde Belhanda ve Lucas Castro Trabzon’da forma giyemeyecek.
Trabzonspor-Adana Demirspor 11'ler
Trabzonspor:
Uğurcan, Dorukhan, Edgar IE, Vitor Hugo, Denswil, Siopis, Berat, Hamsik, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Cornelius
Adana Demirspor: Muric, Rassoul, Simon Deli, Samet, Svensson, Stambouli, Sinan, Yunus, Bjarnason, Akintola, Balotelli.
Trabzonspor Adana Demirspor maç özeti için tıklayınız.

Trabzonspor Adana Demirspor TS Adana Demirspor maç özeti