Trabzonspor Başakşehir maç özeti ve golleri izle | Bein Sports 1 TS - Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 19. hafta maçında Trabzonspor Başakşehir ile evinde kozlarını paylaşacak. Kritik karşılaşma öncesi Trabzonspor Başakşehir maç özeti ve golleri izle terimleri internet üzerinden araştırılıyor. İşte Bein Sports 1 TS - Başakşehir youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasının en önemli maçında lider Trabzonspor Başakşehir ile bugün sahasında karşı karşıya gelecek. Süper Lig’de en yakın rakibinin 9 puan önünde liderliğini sürdüren Trabzonspor geçen hafta çok zorlandığı mücadelede Altay’ı 2-1 yenmeyi başarmıştı. Bu sonuçla 3 puanı cebine koyan Trabzonspor Başakşehir karşısında da galip gelerek devre arasına galibiyetle girmenin hesaplarını yapıyor. Öte yandan Emre Belözoğlu’nun takımın başına getirilmesiyle birlikte adeta küllerinden doğan konuk ekip Başakşehir zorlu Trabzonspor deplasmanından da 3 puanla ayrılarak yenilmezlik serisini 11 maça çıkarmak istiyor. Bu önemli karşılaşma öncesi her iki takım da son hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı. Trabzonspor Başakşehir maçında nasıl bir sonuç çıkacağı milyonlarca taraftarın gündemini yoğun bir şekilde meşgul ediyor. . Futbol severler ise Trabzonspor Başakşehir maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Trabzonspor Başakşehir Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Başakşehir mücadelesi bugün saat 19.00’da Medical Park Stadı’nda oynanacak. Bu kritik karşılaşma maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Trabzonspor Başakşehir Maçının Hakemi Belli Oldu
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında oynanacak olan Trabzonspor Başakşehir mücadelesini yönetecek olan hakem kadrosu açıklandı. Kritik 90 dakikada Halil Umut Meler düdük çalacak. Meler’in yardımcılıklarını Emre Eyisoy ve İbrahim Bozbey üstlenecek. Trabzonspor Başakşehir maçının VAR koltuğunda ise Hakan Ceylan oturacak.
Abdullah Avcı 4. Kez Başakşehir Karşısında
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında evinde Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan lider Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı yıllarca görev aldığı Başakşehir karşısına 4. kez çıkacak. Beşiktaş ile 2 kez, Trabzonspor ile 1 kez Başakşehir maçlarına çıkan tecrübeli teknik adam bu karşılaşmalarda 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.
Emre Belözoğlu’nun Bileği Henüz Bükülmedi
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında lider Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak olan Başakşehir’de teknik direktör Emre Belözoğlu, takımın başına geçtiği günden bu yana henüz mağlubiyet yüzü görmedi. Genç teknik adam geride kalan 10 maçta 8 kez galip gelirken 2 kez de berabere kaldı. 
Trabzonspor’da 4 Kişi Bu Akşam Yok
Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında bugün Başakşehir ile karşı karşıya gelecek olan lider Trabzonspor’da 4 oyuncu eksik. Bordo mavili takımda Gervinho, Edgar, Nwakaeme ve Vitor Hugo zorlu karşılaşmada takımlarını yalnız bırakacak.
Başakşehir’de 2 Oyuncu Kadroya Yer Almıyor
Spor Toto Süper Lig’de haftanın maçında Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Başakşehir’de Ömer Ali Şahiner ve Tolga Ciğerci kritik karşılaşmanın maç kadrosuna alınmadı. Cezası sona eren Duarte ise kadroya dahil edildi.
Trabzonspor - Başakşehir muhtemel 11'ler:
Trabzonspor:
Uğurcan, Peres, Hüseyin, Denswil, Trondsen, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, Abdülkadir Ömür, Djaniny, Cornelius
Başakşehir: Muhammed, Caiçara, Ndayishimiye, Epureanu, Hasan Ali, Mahmut, Berkay, Visca, Aleksic, Deniz, Okaka
Trabzonspor Başakşehir maç özeti için tıklayınız
 

Trabzonspor Başakşehir TS Başakşehir maç özeti Spor Toto Süper Lig Bein Sports