Trabzonspor Boluspor maç özeti ve golleri izle | A Spor TS - Bolu youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Süper Lig lideri Trabzonspor Boluspor ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma öncesi futbol severler internet üzerinden Trabzonspor Boluspor maç özeti ve golleri izle terimlerini sık sık araştırıyor. İşte A Spor TS - Bolu youtube geniş özeti ve maçın golleri...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’de heyecan dolu maçların oynadığı bir ilk yarı geride kaldı. Süper Lig’in tatil arası vermesiyle birlikte gözler Türkiye Kupası’nda oynanacak olan karşılaşmalara çevrildi. Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Süper Lig’in lideri Trabzonspor Boluspor ile evinde karşı karşıya gelecek. Süper Lig’in 19. haftasında Başakşehir ile golsüz berabere kalan Trabzonspor Boluspor ile oynayacağı Türkiye Kupası maçında hata yapmak istemiyor. Öte yandan Spor Toto 1. Lig’de mücadele veren Boluspor oynadığı son maçta deplasmanda Altınordu’ya 2-1 kaybetmişti. Konuk ekip Trabzon deplasmanında sürpriz yapmak istiyor. Futbol severlerl ise Trabzonspor Boluspor maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul ediyor. 
Trabzonspor Boluspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşması olan Trabzonspor Boluspor maçı bugün saat 18.30’da Medical Park Stadyumu’nda oynanacak. Bu önemli karşılaşma maç saatinden itibaren A Spor ekranlarında canlı olarak futbol severlerle buluşacak.
Trabzonspor Boluspor Maçının Hakemi Belli Oldu
Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşması olan Trabzonspor Boluspor maçının hakem kadrosu belli oldu. Karşılaşmada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Numanoğlu’nun yardımcılıklarını Esat Sancaktar ve M. Ergin Gözütok üstlenecek.
Trabzonspor Boluspor Maçında Rotasyon Yapacak
Spor Toto Süper Lig’de oldukça başarılı bir ilk yarı performansı gösteren Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı, Boluspor maçına rotasyonlu bir kadroyla çıkarak as oyuncularını dinlendireceklerini ifade etti. 
Boluspor’da Hedef Sürpriz Yapmak
Spor Toto 1. Lig’de orta sıralarda yer alan Boluspor Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur’un oynayacağı Trabzonspor maçının tüm hazırlıklarını tamamladı. Marmara ekibinin teknik direktörü Reha Erginer bordo mavili takıma sürpriz yapmak amacında olduklarını söyledi.
Trabzonspor’da Hedef 10. Kez Kupayı Kazanmak
Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir ilk yarıyı tamamlayan Trabzonspor Boluspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Türkiye Kupası’nın son şampiyonu olan bordo mavililer bu sene de kupayı kazanarak toplamda 10. kez mutlu sona ulaşmayı planlıyor.
Trabzonspor - Boluspor maçı muhtemel 11'ler:
Trabzonspor:
 Erce, Serkan, Hüseyin, Ahmetcan, Denswil, Berat, Siopis, A. Parmak, Yusuf, Yunus, Koita
Boluspor: Selmani, Mehmet, Emin, Ali, Tugay, Abdurrahman, Tugay, Berk, Roshi, Bregu, Kassongo
Trabzonspor Boluspor maçı özeti için tıklayınız
 

Trabzonspor Boluspor TS Bolu maç özeti Türkiye Kupası A Spor