Trabzonspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle | Bein Sports TS - Gaziantep FK youtube geniş özeti ve maçın golleri

TAKİP ET

Trabzonspor Gaziantep FK'yı Trabzon'da konuk edecek. Liderin bu önemli karşılaşması öncesi arama motorlarında Trabzonspor Gaziantep FK maç özeti ve golleri izle ve Bein Sports TS - Gaziantep FK youtube geniş özeti ve maçın golleri terimleri yoğun olarak araştırılıyor. İşte kritik karşılaşma hakkında merak edilenler...

Reklam
Reklam

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında ligde yenilgisiz lider konumda bulunan Trabzonspor Gaziantep FK’yı sahasında konuk edecek. Güneydoğu ekibini mağlup ederek zirvedeki yalnızlığını korumanın planlarını yapan Trabzonspor’da maç için yapılan tüm hazırlıklar tamamlandı ve maç saati beklenmeye başlandı. Bordo mavili futbol severler ise maçında ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda olacağını öğrenmek için arama motorlarını yoğun bir şekilde meşgul etmeyi sürdürüyor.
Trabzonspor Gaziantep FK Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda?
Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında perde kapanıyor. Süper Lig’de yenilgisiz olarak liderliğini sürdüren Trabzonspor Gaziantep FK’yı sahasında ağırlayacak. Geçen sezon da dahil olmak üzere son 24 Süper Lig karşılaşmasında bileği bükülmeyen bordo mavili ekip bu maçı da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek ve rakipleriyle aradaki puan farkını açmak için sahada olacak.
Trabzonspor Gaziantep FK karşılaşması 22 Kasım Pazartesi saat 20.00’de Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı’nda oynanacak. Karşılaşmada Suat Arslanboğa düdük çalacak.
Trabzon’da 4 Eksik
Gaziantep FK’yı konuk edecek olan Trabzonspor’da Uğurcan, Hüseyin, Hamsik ve Bakasetas bu akşamki karşılaşmada forma giyemeyecek.
Gaziantep FK 3 Kişiden Yoksun Geliyor
Deplasmanda lider Trabzonspor ile oynayacak olan Gaziantep FK’da Figueiredo cezası, Kenan, Borven ve Halil İbrahim ise kritik karşılaşmada sahada yer alamayacak.
Trabzonspor-Gaziantep FK muhtemel 11'ler:
Trabzonspor: Erce, Dorukhan, Edgar, Hugo, Trondsen, Berat, Siopis (Hamsik), Abdülkadir Ömür, Djaniny, Nwakaeme, Cornelius
Gaziantep FK: Günay, Ertuğrul, Caulker, Djilobodji, Oğuz, Recep, Doğan, Maxim, Tosca, Sagal, Dicko
Trabzonspor Gaziantep FK maçı özeti için tıklayınız.
 

Trabzonspor Gaziantep FK TS Gaziantep FK özet